Skip to content
Home » Aleksi Anttalainen Ässiin

Aleksi Anttalainen Ässiin

Puolustaja saapuu Poriin 1+1 mallisella sopimuksella, joka sisältää syyskuun loppuun asti kestävän koeajan.

Ässien puolustuspää vahvistuu Aleksi Anttalaisella. Sopimus on mallia 1+1 seuran optiolla ja siihen kuuluu syyskuun loppuun asti ulottuva koeaika.

Viime kaudella jämäkkä 25-vuotias puolustaja pelasi SaiPassa 20 ottelua tehoin 0+2 ja Mestiksessä TuTon riveissä 7 ottelua lukemin 3+2 =5.

– Aleksi Anttalainen on räväkkä puolustaja, joka hakee urallaan uutta nousua hankalan viime kauden jälkeen.

-Halusimme antaa hänelle mahdollisuuden näyttää osaamistaan ja vakiinnuttaa paikka Ässien miehistössä. Aleksi on hyvässä iässä oleva luisteluvoimainen puolustaja, hänessä on potentiaalia ja uskomme hänen pelityylinsä sopivan hyvin Poriin, Ässien urheilujohtaja Janne Vuorinen kommentoi.


Aleksi Anttalainen on Turun Palloseuran kasvatti ja hän saavutti seurassa kaksi SM-hopeaa vuosina 2021 – 2022. Anttalainen oli juniorivuosinaan myös vakionimiä maajoukkueissa ja hän on saavuttanut mm. U18 MM-hopeaa vuonna 2017.

– Ässät on perinteikäs Liiga-jengi, jolla on fanaattiset kannattajat. Porissa on aina ollut hieno meininki matseissa ja puitteet ovat hyvään arkeen ja pelaamiseen.

– Ässillä on kasassa laadukas joukkue ja tavoitteenani on murtautua pelaavaan rosteriin. Porissa pelataan ensi keväänä pudotuspelejä ja taistellaan mitaleista. Se on minimitavoite.

– Pyrin tuomaan joukkueeseen aktiivista ja nopeasti liikkuvaa peliä sekä fyysisyyttä, Aleksi Anttalainen kommentoi.

ÄSSÄT HAKEE PELAAJAMARKKINOILTA VIELÄ 1-2 PELAAJAA

Ässät on edelleen aktiivisena pelaajamarkkinoilla ja joukkueeseen haetaan 1-2 pelaajaa.

– Joukkueen rakennus etenee hyvässä aikataulussa ja haussa on vielä 1-2 pelaajaa.

– Positiiviset näkymät pelaajien kehityksessä antavat meille malttia ja aikaa katsoa, mille osa-alueelle viimeiset palaset hankitaan.

– Seuraamme pelaajamarkkinoita kärsivällisesti ja pyrimme löytämään kokonaisuuteen niin urheilullisesti kuin taloudellisesti oikeat palaset. Joukkue on tehnyt kovasti töitä koko kesäharjoittelujakson ajan. Viimeiset kolme harjoitusviikkoa ovat vielä edessä ennen ansaittua omatoimijaksoa, Ässien urheilujohtaja Janne Vuorinen kommentoi.


Aleksi Anttalaisen uratilastot