Skip to content

Sinustako uusi kumppani?

Ässät on perinteikäs ja tunnistettu seura. Suomen viidenneksi tunnetuin ja Satakunnan tunnetuin seurabrändi vetoaa tunteisiin.  Kauttamme rakennat yrityksen tai tuotteen tunnettuutta, näyttäydyt kohderyhmälle tärkeän asian mahdollistajana ja siirrät brändiisi Ässien positiivista imagoa.

Kaupallinen viesti on tehokkaimmillaan silloin, kun sen lähettäjä on mukana mahdollistamassa jotain sellaista, jonka vastaanottaja kokee merkitykselliseksi.

Ottelutapahtumat alustana

Otteluissamme tavoitat laajalla ja moninaisella otannalla satakuntalaisia kuluttajia ja yrityksiä. Laajat mainospintaratkaisumme mahdollistavat juuri teidän yrityksellenne olennaisen kohderyhmän tavoittamiseen areenalla, TV:ssä tai molemmissa.

Verkosto

Liigakiekko tarjoaa ylivoimaiset olosuhteet edustamiseen ja verkostoitumiseen.

Yhteistyökumppaninamme olet osa laajaa kumppaniverkostoamme, johon kuuluu yli 500 yritystä. Verkoston jäsenenä pääset osallistumaan mm. Business Pre Gameihin, aamupalatilaisuuksiin ja vieraspelimatkoille, sekä tapaat muita satakuntalaisia yrityksiä, potentiaalisia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita.

Olemme laaja-alainen sosiaalisen median alusta, jonka kautta yrityksenne tavoittaa kuluttajia valtakunnallisesti. Suurin osa seuraajistamme tulee Satakunnasta, mutta joukossa on myös paljon ihmisiä esimerkiksi pääkaupunkiseudulta.

Ota yhteyttä

Lisätiedot kumppanuuksista:
Teemu Tuomi 040 753 7857

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit