Skip to content
Home » Andreas Borgman täydentää Ässien puolustuksen

Andreas Borgman täydentää Ässien puolustuksen

Andreas Borgman täydentää Ässien puolustuksenUrallaan 48 NHL-ottelua pelannut jykevä puolustaja saapuu Poriin yksivuotisella sopimuksella.
Ruotsalaispelaaja Andreas Borgman siirtyy Ässiin yksivuotisella sopimuksella, johon sisältyy 15. joulukuuta asti ulottuva NHL-optio.25-vuotias puolustaja pelasi viime kaudella AHL-liigassa 53 ottelua tehoin 2+14 =16. Borgman on pelannut urallaan 48 NHL-ottelua tehoin 3+8 =11.AHL-liigan puolella Andreas Borgman on pelannut vuosina 2017 – 2020 yhteensä 123 ottelua tehoin 10+32 =42.- Andreas Borgman on ehdoton huippupelaaja Liigaan. Ollakseni rehellinen, hän ei olisi normaalissa tilanteessa ollut saatavilla tähän sarjaan. Olemme tyytyväisiä, että pitkien keskusteluiden jälkeen hän valitsi Ässät ensi kauden seurakseen. Meillä oli oikea rooli vapaana ja kärsivällisyys palkittiin.- Halusimme ison roolin puolustajan, joka pystyy pelaamaan vahvaa peliä kahteen suuntaan ja laadukkaasti sekä ylivoima- että alivoimapeliä. – Andreas on vahva, hyvä kamppailija ja kova taistelija puolustuspäässä. Hän lukee peliä hyvin, pystyy rytmittämään peliä ja auttaa meitä hyökkäyspelissä, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi. Embed from Getty Imageswindow.gie=window.gie||function(c){(gie.q=gie.q||[]).push(c)};gie(function(){gie.widgets.load({id:’CVX-kP3yRiFI-tSK2EMCsA’,sig:’isGE2WVlfyG3DtRjxdVRmtlGa8YX7lqRkmlHqWxWonw=’,w:’594px’,h:’459px’,items:’864413698′,caption: true ,tld:’com’,is360: false })});Andreas Borgman on pelannut urallaan neljä ottelua Ruotsin maajoukkueessa. Hän on voittanut urallaan AHL-liigan ja Ruotsin mestaruuden, joista Ruotsin kultamitalia hän juhli yhdessä Ässien maalivahti Linus Söderströmin kanssa vuonna 2017. Tuolloin Borgman oli pudotuspelien tehokkain puolustaja iskemällä 14 ottelussa 10 tehopistettä. – Andreas on ikäisekseen kokenut ja hän on ollut voittavissa organisaatioissa. Hän oli HV-71:n kärkipuolustaja mestaruuskaudella.- Puolustuksemme on nyt tässä ja valmiina Liigaan. Meillä on yksitoista puolustajaa, jotka pystyvät pelaamaan tätä sarjaa ja kilpailu pelipaikoista on kovaa. Emme hae täydennystä puolustuspäähän, jos asiat menevät, kuten olemme suunnitelleet ja pelaajat pysyvät terveenä, kehitysjohtaja Kerttula kommentoi.
Andreas Borgman voitti Ruotsin mestaruuden 2017
– Tämä on minulle hieno mahdollisuus. Tulen tänne vastuun ja ison roolin vuoksi ja uskon kehittyväni Ässissä.- Pelaan kovaa ja annan aina joukkueelle 110 prosenttia ja lisäksi pyrin avaamaan peliä hyvin. – Tähän mennessä urani parhaina saavutuksina pidän mestaruuksia Ruotsissa ja AHL-liigassa sekä urani ensimmäistä NHL-ottelua Toronto Maple Leafsissa. Olin aina unelmoinut pelaavani NHL:ssä ja sen toteutuminen oli todella mahtavaa, Andreas Borgma
uratilastot

Kausikortit myynnissä nyt verkkokaupassa ja myyntipisteissä
Voit maksaa kausikortin nyt myös erilaisilla virikeseteleillä
Lue lisää
01.09.2020 11:46