Skip to content
Home » Ässät – JYP ennakko

Ässät – JYP ennakko

Ässät – JYP ennakkoKovien panosten ottelu käyntiin klo 18:30OSTA LIPUT TÄST
ISOJEN PANOSTEN ILTAÄSSÄT – JYP KLO 18:30Vierasjoukkue JYP:illä on klassisen pakkovoiton paikka, tai muuten pudotuspelijuna karkaa tavoittamattomiin. Ässät puolestaan olisi voitolla vahvasti mukana taistelussa kotiedusta pudotuspelien 1. kierrokselle. Panokset ovat tänään Isomäen illassa korkeat.Käytännössä koko kauden pudotuspeliviivan alla sätkinyt JYP ilmoitti 13.2. että kauppa ei aukea, yhtään pelaajaa ei tyhjennetä pois. Tuolloin matkaa pudotuspeliviivan paremmalle puolelle oli 8 pisteen verran.Ilmoituksen jälkeen JYP on kerännyt neljässä ottelussa 6 pistettä, mutta joukkue on hävinnyt näistä otteluista vain yhden suoraan. Ero pudotuspeliviivaan on kuitenkin kasvanut 10 pisteeseen, joten hiekka on valumassa tiimalasista. Tänään tullaan näkemään varmuudella kaiken likoon laittava JYP.SEURAA HEITÄ JYPSami Niku – Liigan parhaimpiin kiekollisiin puolustajiin lukeutuva Niku on iskenyt 50 ottelussa tehot 9+31 =40. Severi Lahtinen – Liigan yksi taitavimmista pelaajista väsää hetkittäin huikeita yksilösuorituksia. Tällä kaudella 48 ottelua tehoin 10+21 =31. Reid Gardiner – 24 maalia oikeuttaa maalipörssin kärkipaikkaan. KESKINÄISET TÄLLÄ KAUDELLA17.9. Ässät – JYP 5-016.11. JYP – Ässät 1-329.12. JYP – Ässät 5-0PARHAAT PISTEMIEHETÄSSÄTNiklas Appelgren 0+4Feetu Knihti 1+2Jami Virtanen 0+3Nikolas Matinpalo 2+0Dominic Turgeon 2+0JYPJuuso Puustinen 1+2Kyle Platzer 1+2Braden Cristoffer 2+0Sami Niku 0+2Samuel Salonen 0+2VIIMEISET 10 KOHTAAMISTAVoitotÄssät 4JYP 6PisteetÄssät 13JYP 17ÄSSIEN KOKOONPAN
Ässillä on mahdollisuus nousta mukaan taisteluun sijoituksesta kahdeksan parhaan joukkoon. Eroa sijaan 8. on neljän pisteen verran ennen illan kierrosta.SEURAA HEITÄ – ÄSSÄTNiklas Rubin – Liigan parhaimpiin lukeutuva maalivahti palaa tänään kokoonpanoon.Lenni Hämeenaho – Viimeisessä viidessä ottelussa Ässien tehokkain hyökkääjä kolmella maalillaan.Jan-Mikael Järvinen – Ässien joukkueen syöttöpörssiä johtava keskushyökkääjä on tehokkain syöttäjä myös viiden viimeisen ottelun osalta, kun kasassa on kolme syöttöpistettä.
Opiskelijapeli 1.3. Ässät-JYP -otteluinf

Opiskelijapeli 1.3. Ässät-JYP -otteluinfo
Keskiviikkona 1.3. pelattava Ässät-JYP -ottelu on kauden viimeinen opiskelijapeli. Haalarit jalkaan ja peliin! Opiskelijakortilla veloitukseton sisäänpääsy seisomakatsomoon sekä juoma- ja ruoka-alennuksia.
Lue lisää
01.03.2023 13:00