Skip to content
Home » Ässät-JYP otteluinfo

Ässät-JYP otteluinfo

Ässät-JYP otteluinfoKotiavaus Ässät-JYP lauantaina 17.9. kello 17.00. Luvassa muun muassa joukkueen esittely, asuntojen pika-arviointeja ja Jesse Joensuun pelipaidan huutokauppa
Ässien ensimmäinen kotiottelu pelataan West Areenalla lauantaina 17.9. kello 17.00. Vastustajaksi otteluun saapuu Jukka Rautakorven valmentama JYP. Tässä artikkelissa on infoja ottelutapahtumaan.LipunmyyntiOttelun liput ovat myynnissä ennakkoon Ticketmasterin verkkokaupassa sekä Porin Prismoissa. Liput on ostettavissa myös West Areenan lipunmyynnistä, mutta hinta on 5 euroa kalliimpi kuin ennakkoon. Suosittelemma hankkimaan liput ennakkoon. Kausikortit ovat myös myynnissä. Vielä ehdit hankkia omasi ennen kauden alkua!Areenan lipunmyynti aukeaa 15.30. LippukaupoilleKausikorttikaupoilleSaapuminen West AreenallePatabussi on helpoin tapa saapua West Areenalle. Patabussi kulkee Porin Kauppatorin (laituri #5) ja West Areenan välillä seuraavan aikataulun mukaisesti:Keskusta -> West Areena16.00 ja 16.30West Areena -> Keskusta19.30, 20.00 ja 20.30Liput Patabussiin maksavat 2 euroa. Lippu sisältää kyydin molempiin suuntiin. Lipun saa hankittua bussista korttimaksulla. Ässien kausikorttilaiset sekä 67-klubilaiset pääsevät bussilla veloituksetta näyttämättä korttia.Autolla saavuttaessa West Areenan lähistöltä löytyvät isot parkkipaikat. Lähimmät parkkipaikat ovat maksullisia ja parkkilippu on ostettavissa lipunoston yhteydessä Ticketmasterilta. Lähiparkissa paikkoja on rajoitetusti.
Areenan sisäänkäyntiWest Areenan ovet aukeavat poikkeuksellisesti 1,5 tuntia ennen peliä eli 15.30. Sisäänkäynti tapahtuu pääsisäänkäynnin tai seisomakatsomon puolelta. West Areenan lipunmyynti sijaitsee pääsisäänkäynnin vieressä. Jos olet ostanut kausikortin kaudelle 2022-2023, mutta et ole vielä sitä saanut, voit hakea kausikorttisi ovelta numero 16 (maauimalan puoleinen ovi).VIP-palveluiden sisäänkäynnit tapahtuvat seuraavien ovien kautta:Aitiot -> ovi numero 10 (avautuu 15.30)Ravintolapöydät -> ovi numero 4 (avautuu 15.30)