Skip to content
Home » Ässien fysiotiimi kaudelle 24-25

Ässien fysiotiimi kaudelle 24-25

Ässät panostaa fysiotiimiin entistäkin enemmän. Sauli Reunanen, Matti Kuparinen sekä Jere Seppälä tuovat seuraan vahvaa osaamista ja hyvää yhteishenkeä.

Ässien fysiotiimin kaudella 2024 – 2025 muodostavat joukkueen fysioterapiasta vastuun ottava Sauli Reunanen (fysioterapeutti, AMK & osteopaatti, AMK), joukkueen hierojana jatkava Jere Seppälä sekä U20 joukkueen fysioterapeutiksi saapuva Matti Kuparinen (fysioterapeutti, AMK), joka toimii myös Liiga-joukkueen fysiotiimissä.

Liiga-joukkueen fysiikkavalmennuksesta vastaa edellisvuosien tapaan valmentaja Timo Turunen.


– Fysiotiimin merkitys joukkueelle ja pelaajille on aina merkittävä. Vahva ammatillinen osaaminen, hienot persoonat ja pelaajan sielunmaiseman vahva ymmärrys näkyvät fysiotiimimme kokonaisuudessa. Toivotan ilolla porilaiset Saulin ja Matin tervetulleeksi mukaan Ässiin, Ässien urheilujohtaja Janne Vuorinen kommentoi.

Porilainen Sauli Reunanen saapuu Ässien fysiotiimiin Helsingistä.

Sauli Reunanen toimi Suomen U20 maajoukkueen fysioterapeuttina MM-kotikisoissa 2015-2016 ja oli mukana saavuttamassa maailmanmestaruutta. Lisäksi hän on toiminut kahden kauden ajan Jokerien fysioterapeuttina vuosina 2020 – 2022.

– On todella hienoa palata juurille omaan kotikaupunkiin ja joukkueeseen, jota on pikkupojasta asti seurannut.

– Meillä on täällä loistavat urheilulliset olosuhteet ja myös Ässien kannattajat ja etenkin seisomakatsomo sytyttävät näin porilaisena, Sauli Reunanen kommentoi.

Matti Kuparinen toimi kuudella kaudella Ässien kapteenina ja pelasi urallaan noin 700 ottelua ammattilaisena.

Ässien entinen kapteeni yli 600 Liiga-ottelua urallaan pelannut Matti Kuparinen valmistui fysioterapeutiksi joulukuussa 2023. Opiskeluaikana hän pääsi myös toimimaan urheilun parissa ja lisäksi hänellä on kokemusta juniorijoukkueiden valmentamisesta.

– Olen erittäin hyvillä fiiliksillä siitä, että pääsen Ässien mukaan. Yhtenä tavoitteenani on ollut päästä mukaan ammattilaisurheilun pariin ja olen innoissani siitä, että nyt se haave toteutuu.

– Pääsen Ässissä hyvään työympäristöön. Sauli ja Jere ovat ennestään minulle tuttuja ja odotan innolla yhteistyötä heidän kanssaan, Matti Kuparinen kommentoi.

Jere Seppälä on ollut Ässien hierojana vuodesta 2021 lähtien.

Ässissä vuodesta 2021 lähtien hierojana toiminut Jere Seppälä muistetaan myös Liiga-joukkueesta vuosilta 2016 – 2019. Yhteensä Seppälä pelasi urallaan yli 300 Liiga-ottelua. Tällä kaudella hän on toiminut tiiviisti myös U20 joukkueen parissa.

– Odotan innolla yhteistyötä Saulin ja Kuprun kanssa. Saulilla on vahva tausta ammatillisesti lajin parista ja hän tuo vankalla kokemuksellaan ja osaamisellaan varmuutta toimintaan.

– Kupru onkin entuudestaan tuttu minulle jo peliajoilta ja hän on tälläkin kaudella toiminut isona apuna U20 joukkueen toiminnassa pudotuspelien aikana, Jere Seppälä kommentoi.


Tulevalle kaudelle Ässien taustavoimissa tapahtuu myös muutoksia. Osteopaatti / koulutettu hieroja Jari Jääskeläinen sekä huoltaja Thomas Holmberg eivät jatka Ässissä.

Ässät kiittää molempia heidän panoksestaan organisaation hyväksi ja toivottaa onnea ja menestystä tulevaisuuteen.