Skip to content
Home » Ässien päävalmentaja vaihtuu

Ässien päävalmentaja vaihtuu

Uusi päävalmentaja on Jarno Pikkarainen kaksivuotisella sopimuksella.

Ässien päävalmentaja Jere Härkälä on tänään vapautettu toistaiseksi tehtävistään.

Ässät kiittää Jere Härkälää hänen vahvasta työmoraalistaan ja panoksestaan porilaisen jääkiekkoilun hyväksi.

– Muutos tehdään, tukeaksemme tavoitettamme olla joka vuosi sarjassa kahdeksan parhaan joukossa. Päättyneellä kaudella keräsimme viimeisistä 45 ottelusta 52 pistettä pistekeskiarvolla 1,16 ja meidän täytyy katkaista tuloksellisesti huono kierteemme.

– Liiga on murroksessa, jonka myötä kilpailu tulee entisestään kiristymään. Kokonaisanalyysimme pohjalta vaatimustasoa pitää nostaa jokaisella osa-alueella tukeaksemme tavoitettamme, Ässien toimitusjohtaja Mikael Lehtinen kommentoi.

JARNO PIKKARAINEN ON ÄSSIEN UUSI PÄÄVALMENTAJA

Liigassa TPS:n, HIFK:n sekä HPK:n päävalmentajana toiminut Jarno Pikkarainen on Ässien uusi päävalmentaja kaksivuotisella sopimuksella.

51-vuotias Pikkarainen on saavuttanut urallaan päävalmentajana SM-pronssin Helsingin IFK:n päävalmentajana vuonna 2021. Lisäksi hänellä on kaksi Mestiksen mestaruutta ja kaksi valintaa Mestiksen parhaaksi päävalmentajaksi.

Liigassa Jarno Pikkarainen on valmentanut yhteensä 11 kaudella, joista kuudella kaudella päävalmentajana.

– Jarno Pikkarainen on kokenut ja menestystä saavuttanut valmentaja. Hän on saanut revittyä parhaan irti joukkueistaan ja tuo hyvää johtajuutta sekä vaatimustasoa organisaatioomme, Ässien urheilujohtaja Janne Vuorinen kommentoi.