Skip to content
Home » Ässissä pelaajaliikennettä

Ässissä pelaajaliikennettä

Aleksi Heimosalmi on tullut takaisin, Valtteri Viirret siirtyy vuokrasopimuksella Mestikseen ja Kalle Myllymaan sopimus on purettu.

Aleksi Heimosalmi palaa Ässiin

Carolina Hurricanesin leirille osallistunut puolustaja Aleksi Heimosalmi on palannut Poriin ja liittyy mukaan Ässien harjoitusryhmään.

Viime kaudella Heimosalmi pelasi runkosarjassa 45 ottelua tehoin 4+11 =15 ja pudotuspeleissä 8 ottelua tehoin 1+2 =3.

Heimosalmi on saanut hyvää pienen kaukalon kokemusta NHL-leirillä ja palaa nyt suunnitelman mukaisesti loppukaudeksi Ässien paitaan, Ässien urheilujohtaja Janne Vuorinen kommentoi.

Valtteri Viirret vuokrasopimuksella Ketterään

Valtteri Viirret siirtyy vuokrasopimuksella Mestis-seura Imatran Ketterän riveihin. Sopimus on voimassa 17.12. asti ja Ässät voi tarvittaessa kutsua pelaajan takaisin jo aikaisemmin.

Hyvä yhteistyömme jatkuu Ketterän kanssa. Imatra on Viirretille tässä hetkessä hyvä paikka kehittyä pelaajana ja saada lisää kokemusta miesten peleistä, urheilujohtaja Vuorinen kommentoi.

Kalle Myllymaan pelaajasopimus purettu

Ässät ja hyökkääjä Kalle Myllymaa ovat purkaneet yhteisymmärryksessä kuluvaa kautta koskeneen pelaajasopimuksen. 21-vuotias seuran oma kasvatti pelasi tällä kaudella kolme Liiga-ottelua.

Haluamme kiittää Kallea hänen panoksestaan Ässien hyväksi ja toivotamme onnea ja menestystä jatkoon, Janne Vuorinen kommentoi.

Ässät kiittää Kalle Myllymaata ja toivottaa menestystä jatkoon! Kuva: Pasi Suokko / APOLLO PHOTO