Skip to content
Home » Atte Mäkinen siirtyy Ässiin

Atte Mäkinen siirtyy Ässiin

Atte Mäkinen siirtyy ÄssiinTehokkaan alkukauden Mestiksessä pelannut hyökkääjä siirtyy Ässiin kevääseen 2021 asti kestävällä sopimuksella.
Ässät on tehnyt kevääseen 2021 asti ulottuvan sopimuksen hyökkääjä Atte Mäkisen kanssa. Mäkinen on pelannut tehokkaan alkukauden Kokkolan Hermeksessä ja 9 ottelussa on syntynyt tehot 3+8 =11. Hyökkääjä on pelannut myös 9 KHL-ottelua runkosarjassa ja kaksi pudotuspeleissä Jokerien riveissä vuosina 2015 – 2017. – Atte Mäkisellä on hyvä työmoraali ja asenne kehittymiseen sekä pelaamiseen. Hän on hyvä kilpailija sekä nopea oppimaan ja omaksumaan asioita. Siinä mielessä hän pääsee Ässien juttuun varmasti nopeasti kiinni, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi.- Olen pitkään tavoitellut paikkaa Liigassa ja nyt pitää näyttää, mihin pystyn. Uskon, että pystyn auttamaan joukkuetta tuomalla lisää luisteluvoimaa sekä kovaa työntekoa porukkaan. Pidän itseäni tasaisena suorittajana, joka pelaa aina joukkueelle, Atte Mäkinen kommentoi.HANKINNAN MYÖTÄ ÄSSIIN TOINEN KAKSOSPARIAtte Mäkinen on Ässähyökkääjä Miro Mäkisen kaksoisveli, joten hankinnat myötä Ässissä pelaa tällä kaudella kahdet kaksoset. Tylor ja Tyson Spinkin erottaa kentällä pelinumeron ohella myös kätisyyksistä, mutta samaa ”etua” ei ole Mäkisten osalta tarjolla: Molemmat Mäkiset pelaavat vasen käsi alhaalla, joten hyökkääjät erottaa vain pelinumeroista. Atte Mäkinen pelaa Ässissä numerolla 14.- Mietimme Atte Mäkisen hankintaa jo viime keväänä. Hän on yksi niistä pelaajista, joita olemme seuranneet kuluvalla kaudella, mutta Liigajoukkueen loukkaantumiset nopeuttivat prosessia, Kerttula kertoi.Viimeisin loukkaantumisesta kärsivä pelaaja on hyökkääjä Jouka Juhola, joka on alustavan arvion perusteella sivussa arviolta neljän viikon ajan. – Meillä on muutama hyökkääjä pitkään poissa ja joukkuetta rakennettaessa olemme tiedostaneet, että todennäköisesti pari pelaaja on poissa kuukauden nuorten MM-kisojen vuoksi joulu-tammikuussa. Tästä syystä seuraamme pelaajatilanteen kehittymistä koko ajan, kehitysjohtaja Kerttula kommentoi.

Ässät-JYP otteluinfo
26.10.2019 09:30Paljon ohjelmaa ottelutapahtumassa! Perheliput myynnissä kaikkiin katsomoihin!
Lue lisä

Pelicans-Ässät 2-6
25.10.2019 19:24Ässät hurjasteli viisi maalia avauserässä ja eteni upeaan voittoon
Lue lisää
ässien seuraavat kotiottelutLA 26.10. ÄSSÄT-JYP KLO 17:00Perheliput myynnissä kaikkiin katsomoihinOSTA LIPUT TÄSTÄPE 1.11. ÄSSÄT-SPORT KLO 18:30KASITIEN DERBYOSTA LIPUT OTTELUUN 25.10.2019 21:30