Skip to content
Home » Eemil Erholtz jatkaa Ässissä

Eemil Erholtz jatkaa Ässissä

Maajoukkueessa kauden päätteeksi pelannut hyökkääjä ei käyttänyt sopimuksessaan ollutta ulkomaan optiota.

Eemil Erholtz pelaa Ässissä kaudella 2024 – 2025. Hyökkääjä ei käyttänyt sopimuksessa ollutta optiotaan siirtyä ulkomaille.

Päättyneellä kaudella Erholtz pelasi Ässissä 58 ottelua tehoin 12+18 =30. Lisäksi hyökkääjä pelasi yhteensä 9 maaottelua tehoin 3+2 =5.

– Eemil Erholtzin jatko Porissa on hieno juttu koko Ässät-yhteisölle. Olemme hyvällä tiellä joukkueen rakennuksessa ja Ertsin jatko on tärkeä osa kokonaisuutta. Hyväluonteisena ja luisteluvoimaisena pelaajana hän on meille iso palanen ensi kauden joukkueessa, Ässien urheilujohtaja Janne Vuorinen kommentoi.


– Ässät oli koko ajan vahva vaihtoehto minulle. Asiat on hoidettu loistavasti Porissa ja olen mennyt eteenpäin täällä, joten hyvillä fiiliksillä jatkan Ässissä.

– Tulevan kauden joukkue näyttää hyvältä ja uskon ottavani itsekin täällä seuraavankin kehitysaskeleen, Eemil Erholtz kommentoi.

Eemil Erholtz valittiin kauden useamman kerran maajoukkueeseen ja hyökkääjä pelasi tehokkaasti mm. Karjala-turnauksessa. KUVA: Pasi Mennander / Jääkiekkoliitto