Skip to content
Home » Huippukauden pelannut Jan-Mikael Järvinen jatkaa Ässissä

Huippukauden pelannut Jan-Mikael Järvinen jatkaa Ässissä

43 ottelussa 34 pistettä nakuttanut keskushyökkääjä jatkaa Ässissä.

Ässät on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen Jan-Mikael Järvisen kanssa. Seitsemän SM-mitalia urallaan saavuttanut keskushyökkääjä pelasi viime kaudella 43 ottelua tehoin  9+25 =34.

– Järvinen oli viime kaudelle joukkueemme kärkisentteri. On hienoa saada hänet pidettyä Porissa, vaikka kiinnostusta esitettiin myös muualta, sillä johtavia suomalaisia senttereitä on markkinoilla vähän, Ässien urheilujohtaja Janne Vuorinen kommentoi.


Järvinen on pelannut Liigassa runkosarjassa lähes 500 ottelua ja pudotuspeleistä hyökkääjällä on peräti 123 ottelun kokemus. Juonikkaan sentterin palkintokaapista löytyykin kaksi Suomen mestaruutta, neljä hopeaa ja yksi pronssi. Lisäksi Järvinen oli voittamassa ylikansallisen ICEHL:n mestaruutta EC Salzburgin joukkueessa vuonna 2022.

– Miksa tuo vahvojen pelitaitojensa lisäksi joukkueeseen paljon johtajuutta ja kokemusta menestymisestä, urheilujohtaja Vuorinen muistuttaa.

järviset ovat viihtyneet porissa

Kaksi kautta Ässissä pelannut Jan-Mikael Järvinen on kotiutunut Poriin ja hyökkääjä viihtyy kaupungissa sekä etenkin Ässien kotiotteluissa.

– Viihdymme Porissa hyvin ja Ässistä on muodostunut viimeisen kahden vuoden aikana itselleni tärkeä seura. Päätös jäädä Poriin ja Ässiin oli lopulta helppo. Ässien kotiotteluiden tunnelma ja fanien tuki on myös vertaansa vailla, Jan-Mikael Järvinen kommentoi.

Jan-Mikael Järvinen oli päättyneellä kaudella Ässien tehokkain pelaaja. Kuva: Tomi Vastamäki

Järvinen haluaa olla mukana palauttamassa Ässät takaisin pudotuspeleihin ja katseet ovatkin jo tiukasti tulevassa kaudessa.

– Isona tavoitteena on pelata joukkueen kanssa pudotuspeleissä ja menestyä mahdollisimman hyvin. Pyrin tuomaan joukkueeseen nuoremmille kokemuksen tuomaa osaamista niin kentällä ja sen ulkopuolella, Järvinen toteaa.

talviklassikon liput myynnissä

Yksi tulevan kauden ehdottomia kohokohtia on Ässien ja Lukon ulkoilmaottelut Talviklassikko-tapahtumassa tammikuun lopulla. Tapahtuman lipunmyynti käynnistyi tänään aamulla ja luvassa on täysin ainutlaatuiset Satakunnan derbyt täysin ainutlaatuisessa tunnelmassa.

Myös Jan-Mikael Järvinen hehkuttaa tapahtuman ainutlaatuisuutta ja odottaa tulevia ulkoilmaotteluita kiivaasti.

– Ulkoilmaottelut ovat unohtumattomia kokemuksia, niin pelaajille kuin myös katsojille. Odotan suurella innolla talviklassikko-otteluita.