Skip to content
Home » Jere Härkälän valmentajapolku vie Mestikseen

Jere Härkälän valmentajapolku vie Mestikseen

Jere Härkälän valmentajapolku vie MestikseenPitkään organisaatiossa toiminut Jere Härkälä siirtyy Ässien A-nuorten päävalmentajan paikalta Hermeksen päävalmentajaksi.
Porin Ässien organisaatiossa pitkään toiminut Jere Härkälä siirtyy Mestikseen Kokkolan Hermeksen päävalmentajaksi. Härkälä on saavuttanut Ässissä mm. C-nuorten SM-pronssia 2011 ja A-nuorten SM-hopeaa 2017. Lisäksi hänet valittiin Nuorten SM-liigan vuoden valmentajaksi tänä keväänä.Koko Porin Ässien organisaatio kiittää Jere Härkälää hänen mittavasta panoksestaan osana seuran pelaajapolkua on samalla innoissaan uusista yhteistyömahdollisuuksista.- Toivotan suuret kiitokset Jerelle Porin Ässien puolesta. Tämä on hieno mahdollisuus Jerelle ja meillä oli molemminpuolinen tahtotila löytää hänelle päävalmentajapaikka Mestiksestä tulevalle kaudelle. Samalla tämä on hieno mahdollisuus meille kehittää entisestään omaa pelaajapolkuamme, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi. – Haluan kiittää nykyistä joukkuetta ja organisaatiota tästä kaudesta. Haluan myös kiittää kaikkia toimijoita, joiden kanssa olen vuosien varrella saanut toimia. Tämä taitaa nyt olla 14. kauteni valmennustoiminnassa tässä seurassa.- Haluan kiittää Porin Ässiä siitä, että olen saanut toimia useissa vastuullisissa tehtävissä ja kehittyä täällä valmentajana. Paljon on tullut seuralle annettua, mutta paljon olen myös saanut.- Tulevan työkuvani kartoitusprosessiin sain seuralta ja erityisesti Tommi Kerttulalta paljon tukea ja olen siitä erittäin kiitollinen. Minua ei jätetty yksin eikä laitettu ulos seurasta, vaan yhdessä katsottiin seuraavaa paikkaa kehittyä valmentajana löytää uutta haastetta. Yhteistyömme tuleekin jatkumaan seuran eri toimijoiden kanssa tulevina vuosina, Jere Härkälä kommentoi.

Ässät myy Isomäen kapasiteetin verran keräilylippuja
16.03.2020 13:06Numeroiduissa lipuissa on teemana pudotuspelit 2020.
Lue lisä

Ässät haluaa auttaa yhteisöään
16.03.2020 11:39Jätä toiveesi, miten voisimme auttaa apua tarvitsevia koronavirustilanteen vallitessa.
Lue lisä

Me olemme mukana tukemassa Ässiä
Katso lista yrityksistä ja yksityishenkilöistä, jotka eivät vaadi hyvitystä 12.3. Ässät-TPS -ottelusta ja liity mukaan listalle.
Lue lisää
17.03.2020 14:41