Skip to content
Home » Lupaava Verneri Hellman jatkaa Ässissä

Lupaava Verneri Hellman jatkaa Ässissä

Lupaava Verneri Hellman jatkaa ÄssissäPudotuspeleissä Ässien ykköspakkipariin noussut nuori puolustaja jatkaa Ässissä kaksivuotisella sopimuksella.
Ässät on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen Verneri Hellmanin kanssa. Läpi viime kauden U20 maajoukkueen portteja kolistelleen nuoren puolustajalupauksen maaottelut jäivät lopulta pelaamatta poissaolojen vuoksi, mutta keväällä Hellman tuli ryminällä Liiga-joukkueen mukaan.Hellman nousi pudotuspeleissä Ässien ykköspakkipariin ja kantoi isoa vastuuta Ässien puolustuspäässä. Liiga-joukkueessa puolustaja pelasi runkosarjassa 9 ottelua ja pudotuspeleissä pelejä kertyi 8 kappaletta. U20 joukkueessa Hellman pelasi 33 ottelua tehoin 3+13 =16.- Hellman esitti loppukaudesta ja pudotuspeleissä erittäin kypsää pelaamista nuoresta iästään huolimatta. Oli hienoa seurata ennakkoluulotonta ja rohkeaa tekemistä. Vernerillä on valoisa tulevaisuus jääkiekkoilijana edessä ja paljon potentiaalia kehittyä. Porilaisen juniorikoulun kasvatin jatkaminen Ässien paidassa on hieno juttu, Ässien urheilujohtaja Janne Vuorinen kommentoi.- Tuntuu todella hienolta, että saan jatkaa kasvattajaseurassa. Olen saanut hyvää valmennusta täällä ja myös joukkueessa on ollut hyvää esimerkkiä.- Tulevalla kaudella pitää kehittää kiekollista peliä ja lisäksi tuon joukkueeseen kovuutta ja äijämäisyyttä puolustuspäähän, Verneri Hellman kommentoi.

Kausikortit ovat myynnissä – varmista paikkasi tarinan seuraavaan osaan!
30.03.2023 12:00
Lue lisä

Suomi-Tanska 21. huhtikuuta West Areenalla – viimeiset liput myydään nyt!
20.02.2023 14:00Miesten A-maajoukkueen otteita voi käydä katsomassa perjantaina 21.4. Porissa, kun Leijonat kohtaa Tanskan West Areenalla klo 19.00.
Lue lisää
14.04.2023 11:00