Skip to content
Home » Maalitykki Olli Palola siirtyy Ässiin

Maalitykki Olli Palola siirtyy Ässiin

Liigan kaksinkertainen maalikuningas ja kahdet MM-kisat pelannut Olli Palola vahvistaa Ässien hyökkäystä.

Ässät on tehnyt yksivuotisen sopimuksen Olli Palolan kanssa. Kokenut 36-vuotias hyökkääjä on takonut tulosta vuosien ajan, viimeksi Ruotsin pääsarjassa viime kaudella Palola pelasi 37 ottelua tehoin 9+3 =12.

Olli Palola on voittanut Liigan maalikuninkuuden kahdesti (2014 & 2015). Hyökkääjä on pelannut urallaan kahdet MM-kisat (2014 & 2018) ja hän on pelannut urallaan myös 176 KHL-ottelua ja 145 SHL-ottelua.

Viimeksi Palola nähtiin Liigassa HIFK:n paidassa vuosina 2021 – 2023. Tuolloin hyökkääjä pelasi yhteensä 60 ottelua tehoin 17+14 =31.

– Olli Palola on kokenut ja menestynyt maalintekijä, joka tuo meille vaihtoehtoja ylivoimapeliin. Viimeiset pari kautta Olli on pelannut kovassa Ruotsin SHL:ssa ja tehnyt 15 maalia 50 runkosarjapelissä.

– Hyväluonteisena pelaajana ja persoonana hänestä on varmasti apua myös nuoremmille pelaajille ja uskomme hänen sopeutuvan hienosti pukukoppiimme, Ässien urheilujohtaja Janne Vuorinen kommentoi.


Kokeneelle hyökkääjälle on jäänyt vahva muistijälki Porissa pelatuista otteluista vierasjoukkueen paidassa. Intohimoinen kotiyleisö onkin yksi syy siihen, että Palola nähdään Ässien paidassa tulevalla kaudelle.

– Olen sen verran pelannut Porissa vieraspaidassa kiekkoa, että tiedän sen, miten Porin kaupunki elää ja hengittää Ässien mukana.

– Olen tässä kiertänyt maailmaa jonkin verran ja etenkin Kunlunin reissun jälkeen on osannut aidosti arvostaa sitä, että yleisöä on paikalla runsaasti ja katsomot elävät mukana pelitapahtumissa.

– Ässien kotiotteluissa on aina ollut loisteva tunnelma ja Ässät on iso juttu Porissa, Olli Palola kommentoi.


Palola saapuu Poriin näyttöhaluja uhkuen ja tietää, että sama ilmapiiri vallitsee myös seurassa.

Uskon, että olemme Ässien kanssa tässä kohtaa erittäin hyvä ”match”. Molemmilla sekä seuralla että minulla on paljon näyttöhaluja ja haluamme lyödä parasta pöytään. Siinä asiassa olemme ehdottomasti samalla sivulla.

– Tavoitteenani onkin pelata Porissa urani parasta lätkää. Uskon, että siihen tavoitteeseen pääsemällä autan myös joukkuetta, Palola kertoo.

Olli Palolan uratilastot (Eliteprospects)

Palola pelaa Ässissä numerolla 34