Skip to content
Home » Maalivahtivalmentaja Jaakko Rosendahl jatkaa Ässissä

Maalivahtivalmentaja Jaakko Rosendahl jatkaa Ässissä

Maalivahtivalmentaja Jaakko Rosendahl jatkaa Ässissä

Katso video maalivahtivalmentajan työpäivästä

Ässät on tehnyt jatkosopimuksen maalivahtivalmentaja Jaakko Rosendahlin kanssa. Valmentaja Timo Turusen sopimuksen tapaan kyseessä on toistaiseksi voimassa olevan jatkosopimus.

– Jaakko Rosendahlin laaja-alainen osaaminen, ahkeruus ja hieno persoona tekevät hänestä erittäin tärkeän henkilön Porin Ässille.

– Maalivahtivalmentajana Jaakolla on vahva tietopankki maalivahtipelistä, korkea vaatimustaso sekä hyvät kommunikointitaidot. On ollut hienoa seurata hänen tekemistään meidän maalivahtien sekä seuran muiden maalivahtivalmentajien kanssa.

– Joukkueenjohtajana hänen roolinsa on myös merkittävä porilaisen yhteisön kanssa toimimisessa. Kova osaaja, jonka jatko Ässien palveluksessa on tärkeä asia myös tulevaisuudessa, Ässien urheilujohtaja Janne Vuorinen kommentoi.

– Olen nauttinut täällä jokaisesta työpäivästä. Täällä on hieno työyhteisö ja hyviä työkavereita ja organisaatio on menossa eteenpäin. Olen erittäin kiitollinen ja tyytyväinen, että työt jatkuvat Porin Ässissä, Jaakko Rosendahl kommentoi.

Jaakko Rosendahl on toiminut Ässien Liiga-joukkueen maalivahtivalmentajana kaudesta 2012 – 13 lähtien. Hän on seuran oma kasvatti ja toimi pitkään juniorivalmennuksessa ennen pestiään Liiga-joukkueessa.

Ässien seuraavat kotiottelut

KE 24.1. ÄSSÄT – PELICANS KLO 18:30
LA 27.1. ÄSSÄT – LUKKO KLO 17:00
TI 30.1. ÄSSÄT – JUKURIT KLO 18:30
PE 2.2. ÄSSÄT – TAPPARA KLO 18:30