Skip to content
Home » Olli Vainio vahvistaa Ässien puolustusta

Olli Vainio vahvistaa Ässien puolustusta

Olli Vainio vahvistaa Ässien puolustustaPuolustaja siirtyy Poriin kevääseen 2021 asti ulottuvalla sopimuksella.
Puolustaja Olli Vainio siirtyy Ässiin. Tampereen Ilveksen sopimuspelaaja Vainio pelasi alkukaudella lainasopimuksella Rauman Lukossa 18 ottelua tehoin 0+3. Parhaalla Liigakaudellaan 2016-2017 Vainio iski 51 ottelussa tehot 4+14 =18. 25-vuotiaan puolustajan ja Ässien sopimus ulottuu kevääseen 2021.- Olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme Ollin mukaan jo tässä vaiheessa. Hän on pelikunnossa ja pelannut hyviä minuutteja Lukossa alkukaudella. Olli on positiivinen kaveri ja hyvä urheilija. – Etsimme puolustajaa, joka kykenee kamppailemaan laadukkaasti ja puolustamaan pelin sisältä, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi.Hyökkääjä Toni Henttonen tuo leveyttä ja kilpailua pelipaikoista lyhyellä sopimuksellaHyökkääjä Toni Henttonen siirtyy Ässiin 20. tammikuuta asti ulottuvalla sopimuksella. Mestiksessä SaPKossa hyökkääjä on iskenyt alkukaudella 14 ottelussa tehot 5+7 =12.- Tonilla on intohimoa kehittää itseään ja mennä urallaan eteenpäin. Hän on hyvä luistelija ja kilpailijaluonne sekä myös hänellä on hyvä pelituntuma. – Meillä on todennäköisesti 1-3 hyökkääjää poissa noin kuukauden ajan nuorten MM-kisojen vuoksi, joten hienoa, että saimme yhden kilpailijaluonteen lisää taistelemaan pelipaikoista ja tuomaan leveyttä, Kerttula kommentoi.​​​​​​​- Yleisellä tasolla haluan ilmaista kiitokseni pelaajille. Olemme ottaneet merkittäviä askeleita viime kaudesta, mitä tulee urheilullisuuteen ja yhteistyöhön. Luottamus ja hyvä ilmapiiri auttavat meitä kasvamaan.- Joukkueen arvomaailma on terveellä pohjalla ja uudet pelaajat sopivat siihen maailmaan erittäin hyvin. – Olemme tyytyväisiä myös siihen, että meillä on edelleen mahdollisuus vahvistaa joukkuetta, Kerttula päättää. LIPPUPAKETIT ÄSSÄT-HIFK -OTTELUUN MYYNNISSÄ VIELÄ TÄMÄN ILLAN AJAN
Vain Padasta Isälle

Vain Padasta Isälle!
Isänpäivän kunniaksi huikeita lippupaketteja Ässät-IFK -otteluun! – Rajoitettu erä, toimi nopeasti!