Skip to content
Home » Otteluinfo: Ässät-SaiPa 2.12.

Otteluinfo: Ässät-SaiPa 2.12.

Otteluinfo: Ässät – SaiPa 2.12.

Ässät kohtaa viikonlopun toisessa kotipelissä SaiPan klo 17.00 – ovet auki poikkeuksellisesti klo 16.00. Ottelutapahtumassa paikalla on tubettaja Iha Just Imus.

Ottelun Esikatsaus: Ässät avasi viikonlopun voitokkaasti voittamalla Lukon Satakunnan derbyssä 2-1-lukemin. Lauantaina Ässät saa vieraakseen SaiPan Lappeenrannasta klo 17.00. Ottelutapahtuman teemana on Vaikuttajapeli, ja yksi Suomen kärkitubettajista, Iha Just Imus, saapuu ensimmäistä kertaa Poriin viihdyttämään yleisöä.

Lipunmyynti: Ottelun liput ovat myynnissä ennakkoon Ticketmasterin verkkokaupassa sekä Porin Prismoissa. Liput ovat ostettavissa myös Areenan lipunmyynnistä, mutta hinta on 3 euroa kalliimpi kuin ennakkoon. Suositellaan hankkimaan liput ennakkoon. Areenan lipunmyynti aukeaa klo 16.15.

Saapuminen Enersense Areenalle: Patabussi on helpoin tapa saapua Enersense Areenalle. Patabussi kulkee Porin Kauppatorin (laituri #5) ja Enersense Areenan välillä seuraavan aikataulun mukaisesti: Keskusta -> Enersense Areena 16.00 ja 16.30, Enersense Areena -> Keskusta 10 minuuttia ja 30 minuuttia ottelun päättymisen jälkeen. Liput Patabussiin maksavat 2 euroa, ja lipun saa hankittua bussista korttimaksulla. Ässien kausikorttilaiset sekä 67-klubilaiset pääsevät bussilla veloituksetta näyttämällä korttia. Autolla saavuttaessa Enersense Areenan lähistöltä löytyy isot parkkipaikat.

Areenan Sisäänkäynti: Enersense Areenan ovet aukeavat jo tuntia ennen peliä eli klo 16.00. Sisäänkäynti tapahtuu pääsisäänkäynnin tai seisomakatsomon puolelta. VIP-palveluiden sisäänkäynnit tapahtuvat eri ovista riippuen palvelusta.

Ottelutapahtuma: Iha Just Imus viihdyttää katsojia läpi ottelutapahtuman. Ohjelmassa on Meet and Greet -tapahtuma, Romuna-bingon semifinaali ja finaali sekä jälkipelit. Ottelun lehdistötilaisuus valmentajien haastatteluineen lähetetään suorana lähetyksenä. Pelaajahaastattelu ja pelipaitahuutokauppa ovat myös osa tapahtumaa.

Pysy Ajantasalla: Seuraa @Asetwitteriä sosiaalisessa mediassa ja vieraile sivustolla [linkki tähän] saadaksesi lisätietoja ja päivityksiä ottelutapahtumasta.

Ottelun päivämäärä ja aika: 2.12. klo 17:00