Skip to content
Home » Pata ei pysähdy

Pata ei pysähdy

Pata ei pysähdyÄssät käynnistää Pata ei pysähdy -kampanjan, jossa tarjolla on useampia eri tukivaihtoehtoja. Lähde mukaan kampanjaan ja paina nimesi Isomäen historiaan
Ässät käynnisti 10.1. Pata ei pysähdy -kampanjan, jossa tarjolla on kaksi tuotepakettia. Kampanja päättyy sunnuntaina 6.2.Koronaviruspandemian aiheuttamien rajoitusten vuoksi Ässät on ajautunut vakavaan talouskriisiin ja sen vuoksi seura ottaa kovat keinot käyttöön. Ässät käynnistää Pata ei pysähdy -kampanjan, joka tuo tarjolle näkyvyyspaketin sekä tukilaidan. Kampanja mahdollistaa Isomäki Areenan historiallisen uudelleennimeämisen. Lue lisää paketeista altaNäkyvyyspakettiNäkyvyyspaketilla saa laajan näkyvyyden valtakunnallisesti sekä paikallisesti. Yksi onnekas näkyvyyspaketin ostaja saa nimeämisoikeuden areenalle heinäkuuhun 2023 saakka. Lue kaikki tiedot ja edut alla olevasta artikkelista.
Ässät käynnistää pata ei pysähdy -näkyvyyskampanjan – yksi onnekas saa areenan nimeämisoikeude

Ässät käynnistää pata ei pysähdy -näkyvyyskampanjan – yksi onnekas saa areenan nimeämisoikeuden
Ässät käynnistää Pata ei pysähdy -näkyvyyskampanjan, jossa tarjolla on laaja näkyvyys Isomäessä. Kaikki näkyvyyspaketin ostajat pääsevät lisäksi mukaan arpajaisiin, jossa voi voittaa Isomäki Areenan nimeämisoikeuden.
Lue lisää
TukilaitaTukilaitaan painetaan nimesi Ässien vaihtoaition eteen. Yksi onnekas tukilaitaan nimensä ostanut voittaa Areenan yhden myyntipisteen nimeämisoikeuden. Lue alla olevasta artikkelista lisätiedot ja hanki omasi
Osta nimesi kaukalon laitaan – voit voittaa nimeämisoikeuden isomäen myyntipisteell

Osta nimesi kaukalon laitaan – voit voittaa nimeämisoikeuden isomäen myyntipisteelle
Ässät käynnistää Pata ei pysähdy -kampanjan, jonka yhteydessä myyntiin tulee tukilaita. Voit hankkia nimesi laitaan ja osoittaa tukesi näin Ässille. Lisäksi yksi onnekas saa haluamallaan nimellä olevan myyntipisteen Areenalle.
Lue lisää
Muut tukituotteetOlemme keränneet alla olevaan artikkeliin kaikki keinot, joilla voi auttaa Ässiä tässä erittäin haastavassa taloustilanteessa.
Tähän artikkeliin on kerätty keinoja tukea Ässi

Tähän artikkeliin on kerätty keinoja tukea Ässiä
Ässien tuotteet ovat paras mahdollinen tuki tällä hetkellä. Myynnissä ovat myös viime kaudelta tutut pahvihahmot. Uutuutena mukana myös Kiviface!
Lue lisää