Skip to content
Home » Patanuorten mestaruussankarin jatkosopimusta pidennetty

Patanuorten mestaruussankarin jatkosopimusta pidennetty

Voittomaalin ratkaisevassa loppuottelussa iskeneen Patrik Juholan sopimukseen on lisätty yksi kausi lisää.

Ratkaisevassa U20 loppuottelussa kaksi maalia iskenyt Patrik Juhola ja Ässät ovat jatkaneet Juholan sopimusta yhdellä lisävuodella. Näin alkujaan vuoteen 2025 asti ollut sopimus jatkuu nyt kevääseen 2026.

Raamikas (191 cm / 93 kg) hyökkääjä pelasi päättyneellä kaudella ensin Mestiksessä, sitten Liiga-joukkueessa ja kausi päättyi lopulta U20 SM-sarjan mestaruusjuhliin.

Mestiksessä Juhola pelasi 24 ottelua tehoin 9+12 =21. Liigan puolella hyökkääjä debytoi lukemin 22 ottelua ja pisteet 1+2 =3.

U20 SM-sarjassa Juhola pelasi runkosarjassa 2 ottelua tehoin 1+3 =4 ja pudotuspeleissä 15 ottelua tehoin 9+7 =16.

-Juhola kehittyi kauden aikana merkittävästi pelaajana. Uran ensimmäiset miesten pelit, nousu Liiga-joukkueeseen ja U20 mestaruuden ratkaisseet maalit kruunasivat kauden.

-Sitoutuminen pidempään yhteiseen taipaleeseen ja kehittymiseen tulivatkin nyt jo ajankohtaiseksi ja olemme tyytyväisiä jatkosopimukseen, Ässien urheilujohtaja Janne Vuorinen kommentoi.

Patrik Juhola iski kaksi maalia U20 ratkaisevassa loppuottelussa. (Kuva: Riku Laukkanen / R1ku Exposures)


-Minulle on suunniteltu hyvä polku täällä. Oli ehkä elämäni paras päätös tulla Poriin. Olen jokaisena vuotena kehittynyt täällä paljon ja olen saanut täällä paljon apua ja tukea kehitykselleni, Patrik Juhola kommentoi.


Kultajuhlat ovat nuorella hyökkääjällä luonnollisesti hyvässä muistissa. Patanuorten kultainen kevät on jotain sellaista, josta voi ammentaa myös tulevaisuuteen.

-Oli käsittämätön fiilis viimeisessä ottelussa. Pikkupoikana sitä on unelmoinut, että ratkaisee jonkun suuren ottelun, mutta en olisi voinut kuvitellakaan mitään tuollaista.

-Voi myös sanoa, että henkinen kanttini kasvoi ratkaisupelien myötä, Juhola toteaa.