Skip to content
Home » Roni Sevänen jykevöittää Ässien puolustusta

Roni Sevänen jykevöittää Ässien puolustusta

Roni Sevänen jykevöittää Ässien puolustustaSuomen mestaruutta keväällä juhlinut euralaislähtöinen puolustaja palaa Ässien organisaatioon yksivuotisella sopimuksella
Ässät on tehnyt yksivuotisen sopimuksen Roni Seväsen kanssa. 26-vuotias puolustaja siirtyy Ässiin Rauman Lukosta, jonka riveissä Sevänen oli voittamassa Suomen mestaruutta tänä keväänä.Jämäkkä puolustaja pelasi Lukossa 56 runkosarjaottelua tehoin 3+10 =13 (+18) ja pudotuspeleissä Sevänen pelasi joukkueensa jokaisen ottelun (11 ottelua, 0+1 (+7). Liiga-urallaan Sevänen on pelannut yhteensä 250 runkosarjaottelua ja 20 pudotuspeliottelua.- Olemme todella tyytyväisiä, että saimme parhaassa iässä olevan, voittamisesta kokemusta omaavan ja hyvän urheilijan joukkueeseemme. Roni Sevänen on kova urheilija, josta kertoo myös se että, hän on pelannut käytännössä täysiä kausia ja hyvällä peliajalla, vaikka pelityyli ei ole mitenkään säästelevä.- Sevänen on hyvä ja aktiivinen puolustuspelissä. Hän pystyy puolustamaan sekä fysiikan että hyvän liikkeen avulla tiiviisti. Hänen aikanaan tehtiin vähiten maaleja Lukon puolustajista.- Roni tulee laadukkaasta harjoittelukulttuurista, jossa on luisteltu sekä syötelty paljon ja vaatimustaso on ollut ihan tapissa. Uskomme, että hän pystyy ottamaan vielä uusia askeleita uralla eteenpäin Ässissä, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi.- Muutamien seurojen kanssa neuvoteltuani Ässien tarjous ja puheet tuntuivat tässä vaiheessa uraani parhaimmalta ja tuntui oikealta tulla takaisin Ässiin. Tiedän myös, mitä Ässät merkitsee porilaisille ja lähikunnille ja kuinka perinteikkäästä seurasta on kyse. On hienoa taas päästä tähän yhteisöön mukaan.- Käytyjen keskustelujen jälkeen tavoitteeni on päästä pelaamaan isossa roolissa isoja minuutteja ja sitä myötä kehittyä ja ottaa seuraava askel urallani. Yhtä iso tavoite on myös auttaa Ässät takaisin playoff-joukkueeksi.- Pelityylini on kahden suunnan yleispuolustaja. Pystyn puolustamaan ja samalla liikuttamaan kiekkoa ja osallistumaan hyökkäyksiin. Luonteeltani olen periksiantamaton, Roni Sevänen kommentoi. Roni Sevänen omaa runsaasti kokemusta Ässien paidasta juniorijoukkueista, sillä hän pelasi Ässissä 2006–2011. Kaudella 2010–2011 Sevänen oli Ässissä saavuttamassa U16 sarjan SM-pronssia.- U16 pronssi oli hieno saavutus ja hieno muisto. Myös laadukas valmennus tulee mieleen mm. Arto Heiskanen, Olli Kaski, Kyösti Kurkela sekä Jere Härkälä. He tekivät hienoa työtä, Roni Sevänen muisteli. Roni Seväsen kummiyritys tulevalla kaudella on Eupart.
Varmista paikkasi isomäestä – hanki kausikorttisi nyt!
29.04.2021 11:50

Varmista paikkasi isomäestä – hanki kausikorttisi nyt!

Lue lisää

67-klubin jäsenyydet myynnissä nyt! – klubilaisena olet sisäpiiriss

67-klubin jäsenyydet myynnissä nyt! – klubilaisena olet sisäpiirissä
Kauden 2023-2024 67-klubijäsenyydet ovat nyt myynnissä. Klubijäsenyys vie sinut mukaan joukkueen ytimeen. Lisäksi saat rutkasti rahanarvoisia etuja. Tälläkin kaudella on tarjolla kaksi jäsenyysvaihtoehtoa.
Lue lisää
11.06.2021 08:00