Skip to content
Home » Satakunnan suurin yritystapahtuma Porin Enersense Areenalla 15.2.2024

Satakunnan suurin yritystapahtuma Porin Enersense Areenalla 15.2.2024

Satakunnan suurin yritystapahtuma Porin Enersense Areenalla 15.2.2024

Pori Business Festival järjestetään ensimmäistä kertaa Enersense Areenalla 15.2.2024. Business Festival on koulutus-, valmennus- ja verkostoitumistapahtuma, joka kokoaa yhteen itsensä- tai yrityksensä kehittämisestä kiinnostuneet tekijät. Tapahtumapäivän puhujina nähdään yli 20 puheenvuoroa. Mukana ovat mm. yrittäjä ja sijoittaja Kim Väisänen, DIILI-finalisti Tinu Räisänen, röyhkeästi rohkea Sointu Borg sekä myynnin uudistaja Oona Kankkunen ja sijoittajavaikuttaja Merja Mähkä. Tapahtuman yhtenä juontajista nähdään Joonas Nordman.Tapahtuman pääteemoina ovat myyntiin, markkinointiin ja johtajuuteen liittyvät ajankohtaiset trendit ja asiantuntijapuheenvuorot.

Lisäksi tapahtuma tarjoaa kattavat verkostoitumismahdollisuudet sekä henkilökohtaisiin yksilötaitoihin liittyviä pienryhmäluentoja.Ässien yksi arvoista on intohimo kehittää ja kehittyä. Lisäksi Patavalaan kuuluu tapahtumatoiminnan kehittäminen. Tapahtuman saaminen Poriin tukee Ässien strategisia tavoitteita ja olemme tyytyväisiä mitä pystymme yhteisöllemme Business Festivalin avulla tarjoamaan, kertoo Ässien tapahtuma- ja ravintolapalveluiden liiketoimintajohtaja Niklas Ikonen.Satakunnan tapahtumateollisuusklusterille on määritelty vuosille 2023–2030 strategia, jonka painopisteitä on olla kiinnostava ja omaleimainen, avoinna maailmalle, alueellisesti ja paikallisesti tavoitteellinen sekä osaava ja hyvinvoiva.

Business Festival-kiertue sopii näihin tavoitteisiin ja tukee tavoitteitamme. Se tarjoaa mahdollisuuden kehittää itseään tai liiketoimintaansa. Toivomme, että tapahtuma tuo koko maakunnan yhteen. Konsepti on helposti lähestyttävä Business Festival, joka sopii niin yrityksille, tiimeille kuin yksilöillekin, kuvailee Porin kaupungin markkinoinnin asiantuntija Marika Virtanen.Mielenkiintoisten puheenvuorojen ja ohjelman lisäksi paikalla on näytteilleasettajia jakamassa asiantuntemustaan, runsaasti vapaampaa verkostoitumista sekä maittavia ruokailumahdollisuuksia. Tapahtumapäivän kruunaa Ässät-HPK lätkämatsi, joka on mahdollista ostaa Business Festival-lippujen yhteydessä. Tarjolla on myös VIP-yrityspaketteja, joihin sisältyy Business Festival aamiaistilaisuus, lounas, VIP-liput sekä illan pelin aitioelämys lisukkeineen.

LIPUT JA YRITYSPAKETIT
Lippuja ja yrityspaketteja on saatavilla rajoitetusti, tutustu täällä:
Yrityspaketit Pori Business Festival (1).pdf tai ole yhteydessä ja tutustu vaihtoehtoihin Ässien yritysmyynnin kanssa:
Myyntijohtaja Teemu Tuomi: 040 753 7857