Skip to content
Home » Satakunnan Talviklassikko 24.1. ja 25.1.

Satakunnan Talviklassikko 24.1. ja 25.1.

Liput ovat nyt myynnissä! Varmista paikkasi nyt - luvassa on täysin ainutlaatuiset Satakunnan derbyt täysin ainutlaatuisessa tunnelmassa.

Paluu juurille. Satakunnan Derby palaa jääkiekon alkusijoille – ulkojäille.

Lukko ja Ässät muodostavat keskenään Suomi-kiekon kuumimman paikallistaiston, tammikuussa 2025 se viedään täysin uudelle tasolle. Yhdessä.

Kyseessä on valtava satakuntalainen voimannäyttö, joka tarjoaa uniikit puitteet ja todella ainutkertaisen kahden ottelun Talviklassikko-viikonlopun.

Liput ovat nyt myynissä! Liput tapahtumaan myy Ticketmaster.

Lippujen hinnat:
Ottelulippu – 53€
VIP-lippu – 144,90€
Premium VIP-lippu – 194,90€

Tapahtumaa varten järjestetään runsaita bussikuljetuksia Raumalta ja lähikunnista. Hinnat ja aikataulut julkaistaan myöhemmin.

Ässät ja Lukko kohtaavat ainutlaatuisessa talviklassikossa ulkojäillä – Porin tekojääradalle nousee lähes 9 000 hengen katsomot

Tammikuussa 2025 järjestettävä ottelu on ensimmäinen Porin Ässien ja Rauman Lukon kohtaaminen taivasalla 54 vuoteen. Satakuntalaisen voimannäytön budjetti on yli miljoona euroa.

Pitkään hautunutta ideaa on pitänyt hengissä Raumalaiskiekkoilun Tuki ry:n puheenjohtaja Rafael Eerola. Kaksi perinteisesti vastakkain ollutta seuraa saatiin tekemään yhteistyötä. Yhdessä satakuntalaisseurat rakentavat Porin tekojääradalle lähes 9 000 hengen katsomot. Viereiseen halliin rakennetaan valtava tapahtumakeskus vip-vieraille ja yhteistyökumppaneille.

Myös Porin kaupunki on ollut tärkeä yhteistyökumppani mahdollistamassa tapahtuman toteutusta. Seurat haluavat kaupungin lisäksi kiittää tapahtuma-alueella normaalisti toimivaa jääpalloseura Porin Narukerää hyvästä yhteistyöstä.

”Huolimatta siitä, että seurat ovat normaalisti napit vastakkain, pakkohan tämä älyttömän hyvä idea maalin on viedä. Lisätään yhteistyöllä vastakkainasettelua”, lausuvat Lukon toimitusjohtaja Jukka Kunnas ja Ässien toimitusjohtaja Mikael Lehtinen kuin yhdestä suusta.

Molemmat toimitusjohtajat korostavat, että kyseessä ei ole vain kaksi jääkiekko-ottelua vaan paljon enemmän.

Havainnevideo tapahtuma-alueesta
Koe ainutlaatuinen Satakunnan Talviklassikko-viikonloppu parhailta VIP-paikoilta!

VIP-paketit tulevat myyntiin peruslippujen kanssa samaan aikaan perjantaina 19.4.

Premium VIP
Ulkojäillä pelattavan historiallisen Satakunnan Talviklassikko -viikonlopun eksklusiivista hospitality-tunnelmaa voit nauttia viiden tähden Premium VIP-paketin voimin. Laajat VIP-tilat sijaitsevat kentän välittömässä läheisyydessä sisätiloissa (viereinen sisähalli), jotka ovat käytössä ennen tapahtumaa, sen aikana ja jälkeen.

Unohtumattomat ja tunnelmalliset ulkojääottelut pääset katsomaan seisomapaikoilta vajaan 9000 muun ihmisen kanssa.

Tarjolla on laadukas ja herkullinen yli kymmenenosainen menu alkuruuista jälkiruokiin. VIP-tilassa nautit urheilujuhlan tunnelmasta, puheensorinasta ja virvokkeista seurueellenne varatussa omassa pöydässä. Juontaja pitää huolen VIP-vieraiden viihtyvyydestä ja ottelun jälkeen loppubileitä juhlitaan live-musiikin tahdissa.

Premium VIP sisältää:
– Seisomapaikkaliput tapahtumaan (päädyn seisomakatsomo)
– Pöytäpaikka Premium VIP-tilasta (yli 10hlö ryhmille varatut pöytäpaikat)
– Kymmenenosainen menu
– Omat WC-tilat
– Oma sisäänkäynti Premium VIP-alueelle
– Loppubileet omalla Premium VIP-alueella
– Baaripalvelut (lisämaksusta)

VIP
Unohtumattoman Satakunnan Talviklassikko -viikonlopun koet VIP-paketin kanssa. Laajat VIP-tilat sijaitsevat kentän välittömässä läheisyydessä sisätiloissa, jotka ovat käytössä ennen tapahtumaa, sen aikana ja jälkeen.

Pääset nauttimaan VIP-tilassa urheilujuhlan tunnelmasta laadukkaan ja kattavan menun kera. Unohtumattomat ja tunnelmalliset ulkojääottelut pääset katsomaan seisomapaikoilta vajaan 9000 muun ihmisen kanssa. Nautit virvokkeista, hospitality-tunnelmasta ja loppubileistä VIP-tilassa aivan ulkojääradan vieressä.

VIP-paketti sisältää:
– Seisomapaikkaliput tapahtumaan (päädyn seisomakatsomo)
– Ruokailu (pystypöydät)
– Omat WC-tilat
– Oma sisäänkäynti VIP-alueelle
– Loppubileet omalla VIP-alueella
– Baaripalvelut (lisämaksusta)