Skip to content
Home » Tšekin maajoukkuepuolustaja Libor Zábranský siirtyy Ässiin

Tšekin maajoukkuepuolustaja Libor Zábranský siirtyy Ässiin

Tšekin maajoukkuepuolustaja Libor Zábranský siirtyy ÄssiinKaksi kautta Liigassa Mikkelin Jukureita edustanut puolustaja siirtyy Poriin yksivuotisella sopimuksella
Ässät on tehnyt yksivuotisen sopimuksen Libor Zábranskýn kanssa. 22-vuotias puolustaja siirtyy Poriin Mikkelin Jukureissa, jonka riveissä hän pelasi 17 ja 15 tehopisteen kaudet. Päättyneellä kaudella Zábranský pelasi 57 ottelua tehoin 3+12 =15.Zábranský nähtiin tällä kaudella myös useampaan otteeseen Tšekin maajoukkueessa. Puolustaja oli mukana myös päättyneellä viikolla Tšekin MM-leirityksessä, mutta nuoren puolustajan pelit päättyivät maajoukkueen osalta menneeseen viikkoon.Aikaisemmin urallaan Zábranský on edustanut Tšekkiä sekä U18 että U20 MM-kisoissa. Edellisellä kaudella hänelle kertyi 5 aikuisten maaottelua ja nyt päättyneellä kaudella puolustaja ylsi 7 maaotteluun.- Libor Zábranskýlla on nuoreksi pelaajaksi jo paljon kokemusta pääsarjoista (Tšekissä ja Suomessa), sekä Tšekin maajoukkueesta, jonka rinkiin hän on kuulunut säännöllisesti. Libor on pystynyt pelaamaan tasaisen laadukkaasti illasta toiseen sekä tekemään tulosta Liigassa kahden edellisen kauden ajan.Hänellä on kaikki edellytykset ottaa pelaajana seuraava askel Porissa ja uskomme hänen persoonansa sopivan hyvin joukkueeseemme, Ässien urheilujohtaja Janne Vuorinen kommentoi.- Tulen todella innoissani Ässiin. Tunnen, että pystyn täällä ottamaan seuraavan askeleen urallani ja auttamaan samalla joukkuetta menestymään.- Pidin todella paljon Ässien pelityylistä ja toivottavasti pystymme jatkamaan siitä ja ottamaan joukkueena seuraavan askeleen. Porilaiset kannattajat ovat uskomattomia ja odotan innolla, että pääsen pelaamaan heidän edessään, Libor Zábranský kommentoi.

Kausikortit ovat myynnissä – varmista paikkasi tarinan seuraavaan osaan!
30.03.2023 12:00
Lue lisä

Suomi-Tanska 21. huhtikuuta West Areenalla – viimeiset liput myydään nyt!
20.02.2023 14:00Miesten A-maajoukkueen otteita voi käydä katsomassa perjantaina 21.4. Porissa, kun Leijonat kohtaa Tanskan West Areenalla klo 19.00.
Lue lisää
17.04.2023 12:00