Skip to content
Home » UPM otteluennakko Ässät-Kärpät

UPM otteluennakko Ässät-Kärpät

UPM Otteluennakko: Ässät vs. Kärpät – Taistelu Porilaisen Rockin Illassa

Ässät ja Kärpät kohtaavat toisensa porilaisen rockin tunnelmassa, luoden jännitystä ja odotuksia kiekkofanien keskuudessa. Edellisestä kohtaamisesta on kulunut vain runsaat pari viikkoa, jolloin Kärpät vei voiton voittomaalikilpailussa. Ässien kapteeni Jesse Joensuu hämmästeli tuolloin Oulun ottelun intohimoista tunnelmaa pelin aikana.

Sen jälkeen joukkueiden tiet ovat eronneet. Kärpät onnistui voittamaan vielä Sportin, mutta Poriin saapuessaan joukkue koki kolmen ottelun tappioputken. Viimeisin ottelu päättyi karvaaseen 0-7 tappioon kotiyleisön edessä, mikä lupaa nähtäväksi sisukkaan kärppälauman huomenna kaukalossa.

Sarjataulukossa joukkueet ovat tasapisteissä neljäntenä ja viidentenä, mutta Kärpät on pelannut yhden ottelun enemmän. Vierasjoukkue Kärpät on esittänyt vaihtelevia otteita viimeisissä kohtaamisissaan, mutta se on vahvistanut rivejään pelaajamarkkinoilla, tuoden muun muassa NHL-kokemusta Nick Richien muodossa.

Kärppien tehokkain pelaaja, Teemu Turunen, on osoittautunut ratkaisupelaajaksi tilastoissaan. Ässillä puolestaan on alla voittoputki, mikä luo jännittävän latauksen perjantai-illan kamppailuun.

Ässien tehokkain pelaaja, puolustaja Martin Lefebvre, on tuonut joukkueelleen tarvittavaa pistetehtailua. Maalivahtiosastolla molemmilla joukkueilla on vahvuutensa, mutta odotettavissa on tiukka kamppailu maalintekopaikoista.

Historia puhuu Kärppien puolesta, kun viimeisestä kymmenestä kohtaamisesta he ovat vieneet voiton kahdeksassa. Mutta jokainen ottelu on uusi mahdollisuus, ja Ässät varmasti lähtee tavoittelemaan voittoa intohimoisella asenteella.

Ottelun tunnelmaa nostaa Porirock-teema, joka elävöittää tapahtumaa entisestään. Mambasta tuttu Tero Vaara esiintyy live-lavalla ennen peliä, erätauoilla ja pelin jälkeen. DJ pitää huolen siitä, että Porirockin rytmit kaikuvat läpi ottelun.

Lisäksi Ässät esittelee ottelussa uuden peliasunsa ja vaihtoehtoisen logonsa, tuoden oman lisänsä ottelun visuaaliseen ilmeeseen.

Ottelun jälkeen Ässillä on edessään useita kotiotteluita, joihin kannattajat voivat hankkia liput ja tukea omaa joukkuettaan.

Ässien seuraavat kotiottelut:

  • PE 8.12. Ässät vs. Kärpät klo 18:30
  • KE 13.12. Ässät vs. JYP klo 18:30
  • PE 15.12. Ässät vs. Pelicans klo 18:30
  • TI 26.12. Ässät vs. Tappara klo 18:30

Nyt on siis aika varmistaa paikkasi katsomosta ja eläytyä mukaan Porin kiekkokulttuuriin tämän odotetun ottelun kiihkeässä tunnelmassa!