Skip to content
Home » UPM otteluennakko Kärpät-Ässät

UPM otteluennakko Kärpät-Ässät

UPM Otteluennakko: Kärpät vs. Ässät

*Kärpät* ja *Ässät* kohtaavat torstaina klo 18:30. Molemmat joukkueet ovat pelanneet 22 ottelua ennen ensimmäistä keskinäistä kohtaamista. Kärpät pitää sarjassa 4. sijaa 37 pisteellä, kun taas Ässät löytyy sijalta 8. 33 pisteellä. Illan kamppailu on merkittävä, sillä piste-ero voi jälkikäteen olla 1–7 pistettä, lähentäen tai loitontuen joukkueita toisistaan.

**Kärpät Uudistui Tälle Kaudelle Maltillisesti**

Kärpät on tehnyt muutoksia kokoonpanoonsa. Maalivahti Joel Blomqvist ja Leevi Meriläinen ovat siirtyneet NHL:ään. Puolustuspäässä joukkue menetti Ludwig Byströmin, Topi Niemelän sekä David Rundbladin. Tilalle saapuivat kovan pistekeskiarvon HIFK:ssa pelannut Victor Berglund, Tshekin maajoukkuepakki Martin Jandus ja neljä MM-kisoissa pelannut Miika Koivisto. Hyökkäyksestä lähti Cody Kunyk, Petter Emanuelsson, Ville Leskinen ja Tuukka Tieksola. Tilalle saapuivat Connor Bunnaman, maajoukkuedebytantti Joose Antonen sekä Trevor Mingoia. Lisäksi AHL-liigassa pelannut ruotsalaishyökkääjä Noel Gunler on nyt pelannut Kärpissä ja osoittanut tehokkuuttaan.

Teemu Turunen on Kärppien tehokkain pelaaja, ja muita 10 tehopistettä saavuttaneita ovat Ville Koivunen, Julius Junttila, Arttu Hyry, Atte Ohtamaa ja Joose Antonen. Maalivahtiosastolla Niclas Westerholm ja Niklas Kokko ovat tehneet vahvaa työtä.

**Ässät Hakee Paluuta Voittokantaan**

Ässillä on ollut vaikeuksia viime aikoina. Heidän viimeiset kuusi peliään ovat olleet vaihtelevia tuloksiltaan. Tehokkain pelaaja on ollut Martin Lefebvre, ja muita 10 tehopistettä saavuttaneita ovat Jan-Mikael Järvinen, Lenni Hämeenaho, Eemil Erholtz ja Aleksi Matinmikko. Maalivahtiosastolla Niklas Rubin ja Karolus Kaarlehto ovat olleet vastuussa.

Viime tammikuussa Ässät voitti edellisen kohtaamisen Oulussa 10 vuoden tauon jälkeen. Onko heillä mahdollisuus toistaa temppu myös torstaina?

Tuleva ottelu lupaa jännitystä ja vauhtia, kun Kärpät ja Ässät kohtaavat jälleen kaukalossa.