Skip to content
Home » Valmentaja Hannes Hyvönen jatkaa Ässissä

Valmentaja Hannes Hyvönen jatkaa Ässissä

Ässät käytti kehitysvalmentajan sopimuksessa olleen kaksivuotisen option. Katso video valmentajan työpäivästä!

Kehitysvalmentaja Hannes Hyvönen jatkaa Ässissä kaksivuotisella sopimuksella. Seura on käyttänyt sopimuksessa olleen option.

– Hannes Hyvönen on ollut kehitysvalmentajana oiva lisä Ässien valmennustiimiin. Hannes on hienosti tuonut oman osaamisensa, kokemuksensa ja persoonansa pelaajien sekä muiden valmentajien avuksi.

– Pelaajien kehittyminen on aina pitkäjänteisen työn tulosta. Alkusiemen on saatu kylvettyä ja tulevat kaudet näyttävät sitten lopullisen tuloksen.

– Seuran strategiassa on yhtenä osa-alueena omavaraisuuden kasvattaminen ja omien pelaajien kehittäminen kohti Liigajoukkuetta. Olemmekin tehneet nuorille pelaajillemme paljon sopimuksia, joista kerromme lisää kauden jälkeen. Lahjakkuutta on tulossa Liiga-ympyröihin myös tulevaisuudessa.

– Olemme tyytyväisiä, että Hannes jatkaa tärkeätä pelaajienkehitystä, seuran muiden valmentajien kanssa tiiviissä yhteistyössä myös tulevina kausina, Ässien urheilujohtaja Janne Vuorinen kommentoi.


– Nautin suuresti, kun pääsen auttamaan nuoria pelaajia eteenpäin urallaan. Arvostan suuresti seurajohdon luottamusta työtäni kohtaan. Olen kiitollinen, että saan olla täällä Liiga-organisaatiossa. Täällä on huippuluokan puitteet ja hieno yhteisö. Olen todella kiitollinen, että saan jatkaa, Hannes Hyvönen kommentoi.

katso video valmentajan työpäivästä