Skip to content
Home » Ässät – Lukko ennakko

Ässät – Lukko ennakko

Ässät – Lukko ennakkoKauden ensimmäinen Satakunnan derby pelataan Porissa klo 18:30OSTA LIPUT OTTELUU
Kauden ensimmäinen derby pelataan perjantaina Porissa ja joukkueet kohtaavat heti seuraavana päivänä Raumalla.Perjantain vierasjoukkue Lukko saapuu Poriin sarjan kärkipaikalta, joten raumalaisten alkukautta voidaan pitää todella onnistuneena. Joukkue on kerännyt 14 ottelussa 29 pistettä.Joukkueen onnistunut alkukausi näkyy myös henkilökohtaisissa tilastoissa. Hyökkääjä Anrei Hakulinen johtaa Liigan pistepörssiä lukemin 7+9 =16 ja maalivahti Artjom Zagidulin on kärjessä nollapelien määrässä (5).Tällä viikolla Lukko pelasi tiistaina Ilvestä vastaan ja haki vierasvoiton lukemin 2-4. ässien ennakkotunnelmatÄssien päävalmentaja Karri Kiven mukaan joukkue on keskittynyt viime päivien aikana maalinteon tehokkuuteen. Lukon vahvuuksia päävalmentaja ei suostunut kommentoimaan.
Ässien kapteeni Jesse Joensuun mukaan joukkue ei ole turhautunut tehottomuuden vuoksi. Parhaita paikallispelimuistojaan Joensuu ruoti mm. tähän tapaan: “Koin pyhää vihaa katsomossa”.
ässien kokoonpan
Ässät-Lukko 21.10. otteluinf

Ässät-Lukko 21.10. otteluinfo
Edessä on todella odotettu viikonloppu, kun päästään mittelemään kahdessa Satakunnan Derbyssä. Perjantain kotiotteluun on tulossa mahtavasti yleisöä. West Areenan ovet avautuvat poikkeuksellisesti jo tunti ennen ottelua.
Lue lisää
20.10.2022 22:19