Skip to content
Home » Jonne Tammela vahvistaa Ässien hyökkäystä

Jonne Tammela vahvistaa Ässien hyökkäystä

Parhaalla Liiga-kaudellaan 17 maalia iskenyt vauhdikas laitahyökkääjä siirtyy Ässiin kaksivuotisella sopimuksella.

Jonne Tammela siirtyy Ässiin kaksivuotisella sopimuksella. 26-vuotias laitahyökkääjä saapuu SaiPasta, jonka riveissä nopea hyökkääjä pelasi 33 ottelua tehoin 10+10 =20.

Tammela on pelannut Liigassa yhteensä 308 ottelua tehoin 70+58 =128 ja hän on edustanut KalPaa, Lukkoa, TPS:aa sekä SaiPaa.

Hyökkääjä on saavuttanut urallaan Suomen mestaruuden 2021 sekä SM-hopeaa 2022.

-Tammela tuo joukkueeseemme vauhtia ja viimeistelypotentiaalia. Uskomme Jonnen sopivan hyvin meidän ensi kauden joukkueeseemme ja tapaan, miten haluamme pelata, Ässien urheilujohtaja Janne Vuorinen kommentoi.


-Koen, että Ässät on hyvä paikka kehittyä paremmaksi pelaajaksi ja voin nousta täällä seuraavalle tasolle pelaajana. Porissa on juuri nyt hyvä buumi päällä ja odotan, että pääsen olemaan osa sitä meininkiä.

-Tavoitteenani on pelata hyvät ja ehjät kaudet sekä auttaa joukkuetta menestymään. Pudotuspelit ovat ehdottomasti se isoin tavoite. Pyrin tuomaan joukkueeseen kovaa ja aktiivista pelaamista, hienoja maaleja sekä vauhtia ja vaarallisia tilanteita ja myös pukukoppiin hyvää meininkiä ja hauskoja juttuja, Jonne Tammela kommentoi.

Jonne Tammela on erityisen innoissaan ensi tammikuussa pelattavasta Talviklassikosta, jossa Ässät ja Lukko kohtaavat kahdesti ulkojäillä ainutlaatuisessa tapahtumassa. Hyökkääjä kuului Lukon mestarijoukkueeseen ja hän pitää ylipäätään Satakunnan paikallisotteluita suuressa arvossa.

-Talviklassikko tulee olemaan erittäin hieno ja spesiaali kokemus. En ole itse aikaisemmin pelannut ulkoilmaottelussa, niin innolla odotan sitä.

-Tietysti erityinen fiilis tulee myös siitä, että vastaan asettuu juuri Lukko, jonka riveissä pelasin kahden vuoden ajan.  Siitä tulee erityistä kipinää ja onhan Satakunnan derbyt aina todella hienoja otteluita, Tammela iloitsee.