Skip to content
Home » Oma kasvatti Jami Virtanen jatkaa Ässissä

Oma kasvatti Jami Virtanen jatkaa Ässissä

Oma kasvatti Jami Virtanen jatkaa ÄssissäIson kehitysaskeleen päättyneellä kaudella ottanut porilaishyökkääjä jatkaa seurassa kaksivuotisella sopimuksella
Ässät on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen Jami Virtasen kanssa. Päättyneellä kaudella 22-vuotias hyökkääjä murtautui Liiga-tasolle pelaten 44 ottelua tehoin 3+5 =8.Kolmannen polven Ässäkiekkoilija Jami Virtanen on pelannut aiemmin urallaan yhden kauden Pohjois-Amerikassa NCAA-sarjassa ja hän on toiminut myös Ässien U20 joukkueen kapteenina kaudella 2019 – 2020.- Jami Virtanen otti kauden aikana isoja askelia pelaajana ja pystyi pelaamaan varsin tasaisen kauden. Porilaisen jääkiekkoperheen kasvatti on positiivinen persoona ja on hienoa, että hän jatkaa kehittymistään kasvattajaseurassaan.- Jamin parhaat vuodet ovat vielä edessä ja laadukkaalla harjoittelulla hänellä on edellytykset nousta pelaajana seuraavalle tasolle tulevien kausien aikana, Ässien urheilujohtaja Janne Vuorinen kommentoi. – Koen, että tämä seura on menossa oikeaan suuntaan ja haluan olla talkoissa mukana. Täällä on hyvä kehittyä ja haluan auttaa myös omalta osaltani seuraa eteenpäin.- Haluan tuoda jokaisena päivänä oman parhaan osaamiseni arkeen jäällä ja jään ulkopuolella sekä peleissä auttaa joukkuetta voittamaan, Jami Virtanen kommentoi. Kaudella 2023 – 2024 Jami Virtasen kummiyrityksenä jatkaa Porin Elementtitehdas.

Kausikortit ovat myynnissä – varmista paikkasi tarinan seuraavaan osaan!
30.03.2023 12:00
Lue lisä

Suomi-Tanska 21. huhtikuuta West Areenalla – viimeiset liput myydään nyt!
20.02.2023 14:00Miesten A-maajoukkueen otteita voi käydä katsomassa perjantaina 21.4. Porissa, kun Leijonat kohtaa Tanskan West Areenalla klo 19.00.
Lue lisää
13.04.2023 10:00