Skip to content
Home » Otteluinfo: Ässät-HIFK 19.10.

Otteluinfo: Ässät-HIFK 19.10.

Otteluinfo: Ässät-HIFK 19.10.

Liigan kärkijoukkueet kohtaavat Porin torstai-illassa klo 18.30. Ässät kohtaa viikon ainoassa pelissä torstaina HIFK:n. Ottelusta ei varmasti latausta puutu, ja odotettavissa on hyvä yleisömäärä sekä tunnelma. Tässä artikkelissa on lyhyt info ottelutapahtumaan.

**Lipunmyynti:**
Ottelun liput ovat myynnissä ennakkoon Ticketmasterin verkkokaupassa sekä Porin Prismoissa. Liput ovat ostettavissa myös Areenan lipunmyynnistä, mutta hinta on 3 euroa kalliimpi kuin ennakkoon. Suosittelemme hankkimaan liput ennakkoon. Areenan lipunmyynti aukeaa klo 17.45.

**Patabussi:**
Patabussi on helpoin tapa saapua Enersense Areenalle. Bussi kulkee Porin Kauppatorin (laituri #5) ja Enersense Areenan välillä seuraavan aikataulun mukaisesti:
– Keskusta -> Enersense Areena: 17.30 ja 18.00
– Enersense Areena -> Keskusta: 10 minuuttia ja 30 minuuttia ottelun päättymisen jälkeen. Liput Patabussiin maksavat 2 euroa, ja lipun saa hankittua bussista korttimaksulla. Ässien kausikorttilaiset sekä 67-klubilaiset pääsevät bussilla veloituksetta näyttämällä korttia.

**Autolla saapuminen:**
Enersense Areenan lähistöltä löytyvät isot parkkipaikat.

**Areenan sisäänkäynti:**
Enersense Areenan ovet aukeavat 45 minuuttia ennen peliä eli klo 17.45. Sisäänkäynti tapahtuu pääsisäänkäynnin tai seisomakatsomon puolelta. Enersense Areenan lipunmyynti sijaitsee pääsisäänkäynnin vieressä.

**VIP-palveluiden sisäänkäynnit:**
– Aitiot: ovi numero 10 (avautuu 17.00)
– Ravintolapöydät: ovi numero 4 (avautuu 17.00)
– Pataklubi: ovi numero 17 (avautuu 17.45)

**Ottelutapahtuma:**
– Avauskiekon tiputtaa Porin Ässät-dokumenttisarjan tehnyt Vesa-Matti Savinen.
– Savinen on myös haastattelussa ensimmäisellä erätauolla D-päädyn Teollisuuskymppi-lavalla.
– Patabingo toisella erätauolla D-päädyn Teollisuuskymppi-lavalla.

**Jälkipeli:**
Ottelun päätyttyä jälkipelit D-päädyn Teollisuuskymppi-lavalla. Ottelun lehdistötilaisuus valmentajien haastatteluilla suorana lähetyksenä. Pelaajahaastattelu.