Skip to content
Home » Otteluinfo: Ässät-HPK 15.2.

Otteluinfo: Ässät-HPK 15.2.

Ässät kohtaa HPK:n torstai-illassa klo 18.30

Ässien kolmen pelin viikko jatkuu toisella kotipelillä, kun Enersense Areenalle vieraaksi saapuu Hämeenlinnan Pallokerho klo 18.30.Tässä artikkelissa on lyhyt info ottelutapahtumaan.

Lipunmyynti
Ottelun liput ovat myynnissä ennakkoon Ticketmasterin verkkokaupassa sekä Porin Prismoissa. Liput on ostettavissa myös Areenan lipunmyynnistä, mutta hinta on 3 euroa kalliimpi kuin ennakkoon. Suosittelemme hankkimaan liput ennakkoon.

Saapuminen Enersense Areenalle
Patabussi on helpoin tapa saapua Enersense Areenalle. Patabussi kulkee Porin Kauppatorin (laituri #5) ja Enersense Areenan välillä seuraavan aikataulun mukaisesti:
Keskusta -> Enersense Areena17.30 ja 18.00
Enersense Areena -> Keskusta 10 minuuttia ja 30 minuuttia ottelun päättymisen jälkeen

Liput Patabussiin maksavat 2 euroa. Lippu sisältää kyydin molempiin suuntiin. Lipun saa hankittua bussista korttimaksulla. Ässien kausikorttilaiset sekä 67-klubilaiset pääsevät bussilla veloituksetta näyttämällä korttia.

Autolla saavuttaessa Enersense Areenan lähistöltä löytyvät isot parkkipaikat

Areenan sisäänkäynti
Enersense Areenan ovet aukeavat 45min ennen peliä eli klo 17.45. Sisäänkäynti tapahtuu pääsisäänkäynnin tai seisomakatsomon puolelta. Enersense Areenan lipunmyynti sijaitsee pääsisäänkäynnin vieressä.

VIP-palveluiden sisäänkäynnit tapahtuvat seuraavien ovien kautta:
Aitiot -> ovi numero 10 (avautuu 17.00)
Ravintolapöydät -> ovi numero 4 (avautuu 17.00)
Pataklubi -> ovi numero 17 (avautuu 17.45)

Ottelutapahtuma
Ennen ottelua Porin Ässät kukittaa U16-maajoukkueessa olympiapronssia voittaneet maalivahti Pyry Lammen ja valmentaja Hannes Hyvösen.

Porin kaupunki pitää D-päädyssä erilaisia aktiviteettipisteitä – mm. ​​​​​​​ puristusvoimamittausta ja onnenpyörä, josta saa palkintoja

JÄLKIPELIT
Ottelun päätyttyä jälkipelit D-päädyn Teollisuuskymppi-lavalla. Ottelun lehdistötilaisuus valmentajien haastatteluilla suorana lähetyksenä