Skip to content
Home » Otteluinfo: Ässät-JYP 13.12.

Otteluinfo: Ässät-JYP 13.12.

Otteluinfo:
Ässät-JYP 13.12.Kahden kotipelin viikko alkaa keskiviikkona, kun vieraaksi saapuu JYP klo 18.30 alkavassa ottelussa
Ässillä on tällä viikolla edessä viimeiset kotiottelut ennen joulua. Keskiviikkona taistellaan tärkeistä pisteistä, kun JYP Jyväskylästä saapuu Poriin vieraaksi. JYP on tällä hetkellä Ässiä kolme pistettä perässä ja sarjataulukossa sijalla 11, mutta jyväskyläiset ovat pelanneet kaksi ottelua vähemmän.Ottelutapahtumassa julkistetaan myös vuoden 2023 Porilainen Maineteko-palkinnon voittaja.

Tässä artikkelissa on lyhyt info ottelutapahtumaan.

Lipunmyynti
Ottelun liput ovat myynnissä ennakkoon Ticketmasterin verkkokaupassa sekä Porin Prismoissa. Liput on ostettavissa myös Areenan lipunmyynnistä, mutta hinta on 3 euroa kalliimpi kuin ennakkoon. Suosittelemme hankkimaan liput ennakkoon.

Lippuostoksille tästä
Saapuminen Enersense AreenallePatabussi on helpoin tapa saapua Enersense Areenalle. Patabussi kulkee Porin Kauppatorin (laituri #5) ja Enersense Areenan välillä seuraavan aikataulun mukaisesti:
Keskusta -> Enersense Areena17.30 ja 18.00
Enersense Areena -> Keskusta10 minuuttia ja 30 minuuttia ottelun päättymisen jälkeen
Liput Patabussiin maksavat 2 euroa. Lippu sisältää kyydin molempiin suuntiin. Lipun saa hankittua bussista korttimaksulla. Ässien kausikorttilaiset sekä 67-klubilaiset pääsevät bussilla veloituksetta näyttämällä korttia.Autolla saavuttaessa Enersense Areenan lähistöltä löytyvät isot parkkipaikat

Areenan sisäänkäynti
Enersense Areenan ovet aukeavat 45min ennen peliä eli klo 17.45. Sisäänkäynti tapahtuu pääsisäänkäynnin tai seisomakatsomon puolelta. Enersense Areenan lipunmyynti sijaitsee pääsisäänkäynnin vieressä.VIP-palveluiden sisäänkäynnit tapahtuvat seuraavien ovien kautta:
Aitiot -> ovi numero 10 (avautuu 17.00)
Ravintolapöydät -> ovi numero 4 (avautuu 17.00)
Pataklubi -> ovi numero 17 (avautuu 17.45)

Ottelutapahtuma
Vuoden 2023 Porilainen Maineteko -voittajan julkistamistilaisuus :Porin Nuorkauppakamari julkistaa ensimmäisellä erätauolla Teollisuuskymppi-lavalla vuoden 2023 Porilainen Maineteko -palkinnon voittajan!
Porilainen Maineteko on Porin Nuorkauppakamarin vuosittain jakama palkinto, jota on jaettu jo vuodesta 1991. Se myönnetään tunnustuksena poikkeuksellisen merkittävästä toiminnasta Porin kaupungin hyväksi

JÄLKIPELIT
Ottelun päätyttyä jälkipelit D-päädyn Teollisuuskymppi-lavalla.
Ottelun lehdistötilaisuus valmentajien haastatteluilla suorana lähetyksenä
Pelaajahaastattelu
Otteluisäntä
12.12.2023 16:14