Skip to content
Home » Otteluinfo: Ässät-Tappara 26.12.

Otteluinfo: Ässät-Tappara 26.12.

Otteluinfo: Ässät-Tappara 26.12.
Paluu tositoimiin, kun Ässät kohtaa tapaninpäivän tansseissa Tampereen Tapparan klo 18.30. Lipunmyynti käy kovaa vauhtia
Joulukinkut on syöty ja on aika palata takaisin sorvin ääreen. Ässät palaa takaisin tositoimiin tapaninpäivänä ja saa vastaansa Tapparan sarjan kärjestä. Ässät sai ennen joulua katkaistua tappioputkensa ottamalla ison päänahan sarjan kakkosesta Ilveksestä. Tappara saapuu Poriin puolestaan viiden ottelun voittoputkessa, joten vastus on kova. Tapaninpäivän tanssit alkavat Enersense Areenalla klo 18.30, lipunmyynti käy kiivaana ja tupa täyttyy – yli 5000 lippua jo myyty!
Tässä artikkelissa on lyhyt info ottelutapahtumaan.

Lipunmyynti
Ottelun liput ovat myynnissä ennakkoon Ticketmasterin verkkokaupassa sekä Porin Prismoissa. Liput on ostettavissa myös Areenan lipunmyynnistä, mutta hinta on 3 euroa kalliimpi kuin ennakkoon. Suosittelemme hankkimaan liput ennakkoon.

Lippuostoksille tästä

Saapuminen Enersense Areenalle
Patabussi on helpoin tapa saapua Enersense Areenalle. Patabussi kulkee Porin Kauppatorin (laituri #5) ja Enersense Areenan välillä seuraavan aikataulun mukaisesti:
Keskusta -> Enersense Areena17.30 ja 18.00
Enersense Areena -> Keskusta10 minuuttia ja 30 minuuttia ottelun päättymisen jälkeen
Liput Patabussiin maksavat 2 euroa. Lippu sisältää kyydin molempiin suuntiin. Lipun saa hankittua bussista korttimaksulla. Ässien kausikorttilaiset sekä 67-klubilaiset pääsevät bussilla veloituksetta näyttämällä korttia.
Autolla saavuttaessa Enersense Areenan lähistöltä löytyvät isot parkkipaikat

Areenan sisäänkäynti
Enersense Areenan ovet aukeavat 45min ennen peliä eli klo 17.45. Sisäänkäynti tapahtuu pääsisäänkäynnin tai seisomakatsomon puolelta. Enersense Areenan lipunmyynti sijaitsee pääsisäänkäynnin vieressä.VIP-palveluiden sisäänkäynnit tapahtuvat seuraavien ovien kautta:A
itiot -> ovi numero 10 (avautuu 17.00)
Ravintolapöydät -> ovi numero 4 (avautuu 17.00)
Pataklubi -> ovi numero 17 (avautuu 17.45)

JÄLKIPELIT
Ottelun päätyttyä jälkipelit D-päädyn Teollisuuskymppi-lavalla.
Ottelun lehdistötilaisuus valmentajien haastatteluilla suorana lähetyksenä
Pelaajahaastattelu
Pelipaitahuutokauppa 26.12.2023 06:00