Skip to content
Home » Otteluinfo: Opiskelijapeli Ässät-KooKoo 11.10.

Otteluinfo: Opiskelijapeli Ässät-KooKoo 11.10.

Otteluinfo: Opiskelijapeli Ässät-KooKoo 11.10.

Keskiviikkona 11.10. pelattava Ässät-KooKoo -ottelu on kauden ensimmäinen opiskelijapeli. Opiskelijakortilla on veloitukseton sisäänpääsy seisomakatsomoon ja juoma-alennuksia. Haalarit jalkaan ja peliin!

**Opiskelijaliput:** Opiskelijat pääsevät keskiviikon peliin veloituksetta lunastamalla lipun etukäteen Kide.appista tai areenan lipunmyynnistä, joka aukeaa klo 17.45. Varauduthan esittämään voimassa olevan opiskelijakortin lipunluvun yhteydessä.

**Lipunmyynti:** Ottelun liput ovat myynnissä ennakkoon Ticketmasterin verkkokaupassa sekä Porin Prismoissa. Liput ovat ostettavissa myös Areenan lipunmyynnistä, mutta hinta on 3 euroa kalliimpi kuin ennakkoon. Suosittelemme hankkimaan liput ennakkoon. Areenan lipunmyynti aukeaa klo 17.45.

**Lippukaupoille:**

**Saapuminen Enersense Areenalle:** Patabussi on helpoin tapa saapua Enersense Areenalle. Patabussi kulkee Porin Kauppatorin (laituri #5) ja Enersense Areenan välillä tietyllä aikataululla. Autolla saapuessa Enersense Areenan lähistöltä löytyy isot parkkipaikat.

**Areenan sisäänkäynti:** Enersense Areenan ovet aukeavat 45 minuuttia ennen peliä eli klo 17.45. Sisäänkäynti tapahtuu pääsisäänkäynnin tai seisomakatsomon puolelta.

**VIP-palveluiden sisäänkäynnit:** Aitiot -> ovi numero 10 (avautuu 15.30), Ravintolapöydät -> ovi numero 4 (avautuu 15.30), Pataklubi -> ovi numero 17 (avautuu 16.15).

**Ottelutapahtuma:**
– Kauden ensimmäinen opiskelijapeli
– Opiskelijakunta Sammakko järjestää aarteenmetsästystä areenalle ennen ottelua – voittajille luvassa palkintoja (seuraa Sammakon ja Ässien somea vihjeiden osalta)
– Opiskelijoille loistavia tarjouksia areenan palveluissa
– Jälkipelit D-päädyn Teollisuuskymppi-lavalla
– Ottelun lehdistötilaisuus valmentajien haastatteluilla suorana lähetyksenä
– Pelaajahaastattelu

**Ottelun lehdistötilaisuus:** Valmentajien haastatteluilla suorana lähetyksenä.

*10.10.2023 18:35*