Skip to content
Home » Porin Ässien uusi kolmospelipaita ja vaihtoehtoinen logo on julkaistu!

Porin Ässien uusi kolmospelipaita ja vaihtoehtoinen logo on julkaistu!

Porin Ässien uusi kolmospelipaita ja vaihtoehtoinen logo on julkaistu

Julkaisimme syyskuussa keväästä asti työstämämme brändiuudistuksen, jolla uusimme Ässien brändi-ilmeen kokonaan. Nyt brändityö on edennyt seuraavaan vaiheeseen, jonka seurauksena olemme muodostaneet Porin Ässille uuden kolmospelipaidan sekä uuden vaihtoehtoisen Karhulogon.Brändille tarvitaan lisää uniikkeja tunniste-elementtejä, jotta saamme riittävää variaatiota brändin eri sovelluksiin, esimerkkinä kannatustuotteet, joihin uudella vaihtoehtoisella logolla haetaan lisää monimuotoisuutta. Uusi vaihtoehtoinen logo sekä uniikki oma kirjainmuotoilu vastaavat tähän tarpeeseen. Tavoitteenamme on ollut suunnitella sellaisia uusia elementtejä, jotka kestäisivät aikaa ja jotka rakentaisivat vahvaa Ässät-brändiä yhdessä ikonisen tunnuksen sekä värimaailman kanssa. Vaihtoehtoinen logo ei ole siis korvaamassa ikonista Patalogoa.

Ässien uusi vaihtoehtoinen KarhulogoPori on ominut näyttävästi Karhuhahmot koko Suomen mittapuulla. Karhu on myös syvällä Ässien tarinassa Porin Karhujen sekä Rysty Mesikämmen -maskotin puolesta. Ennennäkemättömän vahva side kaupunkiin ja kaupunkilaisiin mahdollistaa sen, että oman Karhu-logon käyttö Ässien vaihtoehtoisena logona vahvistaisi sidettä entisestään ja siitä hyötyisi molemmat niin seura kuin kaupunki kun asiaa tarkastellaan koko Suomen näkökulmasta.

Miltä siis näyttää Porin Ässien oma uniikki Karhulogo
uusi kolmospelipaitaUudella mustalla kolmospelipaidalla pelataan ensimmäisen kerran perjantaina 8.12. Ässät-Kärpät-ottelussa.
Uuden kolmospelipaidan, vaihtoehtoisen logon ja tekstilogon on suunnittelut Miika Kumpulainen (Kumppari) yhdessä Ässien kanssa.
Ässät tekstilogoLoimme myös Ässille oman tekstilogon. Tekstilogo mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja esimerkiksi kannatustuotteita suunniteltaessa sekä tekee brändistä mielikuvallisesti kiinnostavamman, kun otetaan erilaiset potentiaaliset kohderyhmät huomioon.Ässien tekstilogo on muotoilultaan vapaasti käsinkirjoitettu, rento lifestyle-henkinen scriptiteksti, joka ei oleliian retro taikka vakava. Muotoilultaan se luo kontrastia ensisijaisiin elementteihin ja siten rikastaa brändi-mielikuvaa Ässät-kontekstin sisällä hyödynnettynä. Tekstilogoa hyödynnämme esimerkiksi kannatustuotteissa
Uudet karhutuotteet ovat nyt myynnissä
Julkistuksen myötä toimme uuden Karhulogo-malliston myyntiin, valikoimasta löytyy:Karhulogo pipoaKarhulogo T-paitaaKarhulogo pitkähihainen paitaKarhulogo lippistäTästä ostoksille 07.12.2023 12:00