Skip to content
Home » Radek Kučeřík vahvistaa Ässien puolustusta

Radek Kučeřík vahvistaa Ässien puolustusta

Tšekin maajoukkueessa esiintynyt jykevä puolustaja siirtyy Ässiin yksivuotisella sopimuksella.

Ässät on tehnyt yksivuotisen sopimuksen Radek Kučeříkin kanssa. 22-vuotias raamikas (190 cm / 95 kg) puolustaja siirtyy Ässiin Tšekin pääsarjasta. Kučeřík pelasi viime kaudella HC Kometa Brnon joukkueessa 33 ottelua tehoin 3+3 =6.

Puolustajalla on vahva kokemus Tšekin maajoukkueista ja hän on pelannut kahdet U20 MM-kisat ja yhdet U18 MM-kilpailut. Kolmen edellisen kauden aikana Kučeřík on pelannut yhteensä 11 aikuisten maaottelua.

– Kučeřík on isokokoinen hyvin liikkuva puolustaja, joka taitaa puolustuspelin ja tuo jämäkkyyttä joukkueeseemme. Radek haluaa kehittyä pelaajana ja hänellä on hyvä luonne.

– Radek tulee varmasti olemaan hyvä lisä puolustukseemme, Ässien urheilujohtaja Janne Vuorinen kommentoi.


– Suomen Liiga on korkeatasoinen ja uskon kehittyväni täällä. Ässät osoitti kiinnostusta minua kohtaan ja oli helppo ratkaisu tehdä sopimus tänne.

– Ässät on myös tunnettu loistavista kannattajistaan ja odotan innolla pelaamista heidän edessään.

– Vahvuuteni ovat puolustuspäässä, mutta haluan tukea myös hyökkäyksiä. Viihdyn vahvan puolustuspelin parissa ja tykkään antaa kovia taklauksia, Radek Kučeřík kertoo.

Muun joukkueen tapaan myös Radek Kučeřík odottaa innolla Satakunnan Talviklassikkoa, kun Ässät ja Lukko kohtaavat kahdessa ulkoilmaottelussa tammikuun lopulla.

– Ulkoilmaottelut ovat parhaita kokemuksia, joita pelaaja voi saada. Olen päässyt pelaamaan ulkoilmaotteluita kahdesti ja muistan ne edelleen tarkasti. Nämä ovat uskomattomia kokemuksia sekä joukkueelle että yleisölle, Radek Kučeřík kommentoi.