Skip to content
Home » UPM otteluennakko Ässät – KooKoo

UPM otteluennakko Ässät – KooKoo

UPM Otteluennakko: Ässät – KooKoo

Viikon ensimmäisessä ottelussa Ässät kohtaa haastavan vastuksen muodostuneen KooKoon.

**Vastassa nousuvireinen KooKoo:**
KooKoo on saanut vaikean alkukauden jälkeen hyvän vaiheen päälle. Edellisessä kohtaamisessaan joukkue voitti Porissa voittomaalikilpailun jälkeen 3-4. Tämän ottelun myötä KooKoo on pelannut seitsemän ottelua häviten vain kerran varsinaisella peliajalla, saaden saldon 5 voittoa ja 14 pistettä. Viime ottelussa lauantaina KooKoo haki kaksi pistettä Lappeenrannasta erittäin runsasmaalisessa ottelussa. Joukkueen kultakypäränä komeilee Ben Tardif, joka on tehnyt tehot 5+9=14. Myös Radek Koblizek, Axel Ottosson ja Charle-Edouard D’astous ovat osoittaneet vahvaa pistetehtailua.

**Ässät hakee paluuta voittokantaan:**
Ässien viikonloppu ei sujunut suunnitelmien mukaan, ja nyt joukkue tavoittelee pikaista paluuta takaisin voittojen tielle. Joukkueen kultakypäränä jatkaa Lenni Hämeenaho. Muista tehokkaista pelaajista mainittakoon Jan-Mikael Järvinen, Martin Lefebvre ja Eemil Erholtz. Maalilla Niklas Rubin on ollut vahvana, ja hänelle onkin kertynyt 91,8 % torjuntaprosentti.

**Viimeiset 10 kohtaamista:**
Viimeisten 10 kohtaamisen saldo suosii KooKoota, joka on napannut seitsemän voittoa. Ässät on kerännyt tästä ajasta kymmenen pistettä.

**Keskiviikon ottelu:**
Keskiviikon ottelu on Ässille viimeinen kotiottelu ennen maajoukkuetaukoa, joten joukkue lähtee taistelemaan voitosta kovalla intensiteetillä.

**Seuraavat kotiottelut:**
– Ke 1.11. Ässät – KooKoo klo 18:30
– Ke 15.11. Ässät – Sport klo 18:30
– La 18.11. Ässät – TPS klo 17:00

Tule kannustamaan Ässät voittoon ja nauti samalla Rap-illan tunnelmasta!