Skip to content
Home » UPM otteluennakko Ässät – KooKoo

UPM otteluennakko Ässät – KooKoo

UPM Otteluennakko: Ässät – KooKoo

Viikon ensimmäisessä ottelussa Ässien vastustajaksi asettuu vaikeaksi vastukseksi muodostunut KooKoo.

**Vastassa nousuvireinen KooKoo:**
KooKoo, joka aloitti kauden vaikeasti, on saanut hyvän vaiheen käyntiin edellisestä kohtaamisesta lähtien. Joukkue voitti Porissa voittomaalikilpailun jälkeen 3-4. Tämän ottelun jälkeen KooKoo on pelannut seitsemän ottelua, häviten vain kerran varsinaisella peliajalla, ja kerännyt 14 pistettä. Viime lauantaina KooKoo haki kaksi pistettä Lappeenrannasta runsasmaalisessa (6-7 VL) ottelussa.

**Ässät hakee paluuta voittokantaan:**
Ässien viikonloppu ei sujunut suunnitelmien mukaan, ja nyt joukkue tavoittelee pikaista paluuta voittokantaan. Ässien kultakypäränä jatkaa Lenni Hämeenaho tehoin 9+4=13. Muita 10 tehopistettä saavuttaneita pelaajia ovat Jan-Mikael Järvinen, Martin Lefebvre ja Eemil Erholtz. Maalilla Niklas Rubin ja Karolus Kaarlehto ovat vastanneet torjuntavastuusta.

**Viimeiset 10 kohtaamista:**
Viimeisten 10 kohtaamisen tilastoissa KooKoo on ollut niskan päällä, voittaen seitsemän ottelua. Ässät on kerännyt näistä peleistä 10 pistettä. Viimeksi Ässät voitti KooKoon kotonaan varsinaisella peliajalla 18.12.2018.

**Keskiviikon ottelu:**
Keskiviikon ottelu on viimeinen kotiottelu ennen maajoukkuetaukoa, ja seuraava kotiottelu pelataan kahden viikon kuluttua.

**Ässien seuraavat kotiottelut:**
– Ke 1.11. Ässät – KooKoo klo 18:30
– Ke 15.11. Ässät – Sport klo 18:30
– La 18.11. Ässät – TPS klo 17:00

Liput otteluihin voi ostaa tästä linkistä.