Skip to content
Home » UPM otteluennakko Ässät-SaiPa

UPM otteluennakko Ässät-SaiPa

UPM Otteluennakko: Ässät vs. SaiPa – Taistelu Pisteistä

Ässät hakee kolmatta peräkkäistä voittoaan kohdatessaan viime aikoina vaikeuksissa olleen SaiPan. Ottelun lähtökohdat ja odotukset ovat korkealla, kun molemmat joukkueet tavoittelevat tärkeitä pisteitä.

Lähtökohdat Otteluun

Viime perjantaina Ässät voitti kotonaan hurjan taistelun jälkeen Lukon 2-1, kun taas SaiPa kärsi tappion Vaasassa lukemin 3-1. Joukkueet ovat kohdanneet edellisen kerran syyskuussa, jolloin Ässät nappasi viime hetken voiton Kisapuistosta. Tuolloin koettu tappio oli SaiPalle kauden ensimmäinen varsinaisella peliajalla. Siitä lähtien joukkue on kuitenkin kamppaillut. SaiPa on kerännyt 17 pistettä 24 ottelusta ja pudotuspelipaikka tuntuu karkaavan kauas.

SaiPan riveihin on liittynyt uusia vahvistuksia, ja joukkue tavoittelee vahvempaa loppukautta. Ässien ja SaiPan väliset kohtaamiset ovat olleet tasaisia ja odotettavissa on tiukka kamppailu.

Pelaajien Tilanne

SaiPan tehokkain pelaaja, Antoine Morand, johtaa joukkueensa pistepörssiä. Muita merkittäviä pelaajia ovat Antti Kalapudas, Valtteri Lipiäinen ja Adam Helewka. Maalivahtiosastolla Kari Piiroinen ja Henri Kiviaho ovat vastanneet joukkueen selkärangasta.

Ässien kultakypärä, Martin Lefebvre, johtaa joukkueen pistepörssiä. Muut avainpelaajat, kuten Lenni Hämeenaho, Jan-Mikael Järvinen ja Dylan Fabre, ovat myös olleet vahvassa vireessä.

Edelliset Kohtaamiset ja Tavoitteet

Ässät ja SaiPa ovat kohdanneet viime aikoina tiuhaan, ja Ässät on ollut voitokkaampi kuudessa viime kohtaamisessa. Joukkueet tavoittelevat tärkeitä pisteitä ja odotettavissa on kiihkeä kamppailu jäällä.

Otteluinfo ja Tapahtumat

Ässät ja SaiPa kohtaavat lauantaina 2.12. klo 17:00. Ottelutapahtumaan on poikkeuksellisesti ovet auki klo 16:00, ja paikalla on tubettaja Iha Just Imus. Kannattajat voivat odottaa viihdyttävää ja jännittävää kiekkoiltaa, johon kannattaa varmistaa paikkansa ajoissa!

Seuraavat Kotiottelut:

  • La 2.12. Ässät vs. SaiPa klo 17:00
  • Pe 8.12. Ässät vs. Kärpät klo 18:30
  • Ke 13.12. Ässät vs. JYP klo 18:30
  • Pe 15.12. Ässät vs. Pelicans klo 18:30

Osta liput tästä ja tue Ässiä kotikaukalossa!