Skip to content
Home » UPM otteluennakko JYP-Ässät

UPM otteluennakko JYP-Ässät

UPM otteluennakko JYP-Ässät

Kaksi kovavireistä joukkuetta kohtaavat Jyväskylässä kello 18:30 keskiviikkona.

Keskiviikkona Jyväskylässä mitellään kahden kovakuntoisen joukkueen kesken. Kotijoukkue JYP on neljän ottelun voittoputkessa, ja Ässät puolestaan on kerännyt pisteitä kuudessa peräkkäisessä ottelussa. JYP on pelannut 7 ottelua ja kerännyt niissä 13 pistettä. Ässät vastaavasti on pelannut 8 ottelua ja saanut 15 pistettä.

**JYP muuttui maltillisesti kesän aikana**

JYP:n pahimmat menetykset kesän siirtomarkkinoilla olivat Pohjois-Amerikkaan lähteneet Ville Ottavainen sekä Joakim Kemell ja Saksaan siirtynyt Kyle Platzer. Kesän aikana JYP vahvisti etenkin pakistoaan, ja joukkueeseen liittyivät mm. Pelicansissa kahdella viime kaudella 30 tehopisteen rajan rikkonut Teemu Eronen, maajoukkueessa usealla kaudella nähty Juuso Vainio sekä Saksan pääsarjassa tehokkaasti esiintynyt Nicholas Welsh. Hyökkäyspään ainoa hankinta oli Tshekin pääsarjassa tehokkaita kausia pelannut kanadalaishyökkääjä Giorgio Estephan.

**VASTASSA LIIGAN YLIVOIMAINEN YLIVOIMA JA PISTEPÖRSSIN TOP-3**

JYP:in ylivoima on pyörinyt alkukaudella hurjilla kierroksilla. Joukkue on tehnyt 7 ottelussa 13 ylivoimamaalia, ja YV-prosentti on mieletön 43,33. Tehokas ylivoimapeli on siivittänyt JYP:in pelaajat myös kolmoisjohtoon Liigan pistepörssissä. Liigan kuukauden pelaajaksi valittu Jerry Turkulainen johtaa lukemin 5+9 =14, ja heti takana tulevat Sami Niku 4+9 =13 ja Reid Gardiner 4+8 =12.

**ÄSSÄT KUUDEN OTTELUN PISTEPUTKESSA JYVÄSKYLÄÄN**

Ässien viime viikko sujui varsin positiivisissa merkeissä. Tuplapelit Turun Palloseuraa vastaan tuottivat pistesaldon 4/6, ja Ässät on kuuden ottelun mittaisessa pisteputkessa. Ässien tehokkain pelaaja on Lenni Hämeenaho lukemin 6+1 =7. Samassa tehopistelukemassa ovat myös Martin Lefebvre (1+6) ja Jan-Mikael Järvinen (1+6).

**ÄSSÄT VS. JYP – 10 EDELLISTÄ KOHTAAMISTAVoitot**

Ässät: 5
JYP: 5

**Pisteet**

Ässät: 16
JYP: 16

Viime kaudella Ässät voitti Jyväskylässä 1-3 ja hävisi 5-0.

*Kuvat: Jiri Halttunen*

**Ässien seuraavat kotiottelut:**

– KE 11.10. ÄSSÄT – KOOKOO KLO 18:30
– PE 13.10. ÄSSÄT – ILVES KLO 18:30
– TO 19.10. ÄSSÄT – HIFK KLO 18:30
– PE 27.10. ÄSSÄT – LUKKO KLO 18:30

OSTA LIPUT [TÄSTÄ]