Skip to content
Home » UPM otteluennakko KalPa-Ässät

UPM otteluennakko KalPa-Ässät

UPM Otteluennakko: KalPa – Ässät

KalPa ja Ässät kohtaavat Kuopiossa viimeisessä ottelussa ennen puolentoista viikon maaottelutaukoa. Edellinen kohtaaminen Porissa päättyi Ässien murskavoittoon 6-0. KalPan joukkueessa on tapahtunut yksi muutos, kun hyökkääjä Miika Pitkänen siirtyi Jukureista takaisin KalPan riveihin.

**KalPan Tilanne:**
KalPa on pelannut kauden aikana vaihtelevasti, mutta erityisesti kotiotteluissaan se on ollut vahva. Lauantai-illan otteluun KalPa lähtee kuitenkin kotitappio niskassaan. Joukkueen tehokkain pelaaja on puolustaja Colby Sissons, ja maalivahtiosastolla on pelannut sekä Juha Jatkola että Stefanos Lekkas.

**Ässien Tilanne:**
Ässät hakee paluuta voittokantaan kolmen ottelun tappioputken jälkeen. Joukkue on sarjan seitsemänneksi paras vierasjoukkue. Tehokkain pelaaja on Lenni Hämeenaho, ja maalivahdeista enemmän vastuuta on saanut Niklas Rubin.

**Edelliset Kohtaamiset:**
Viimeisimmät kohtaamiset ovat olleet tasaisia, ja voitot ovat jakautuneet tasaisesti Ässien ja KalPan kesken. Viimeisin varsinaisen peliajan voitto Kuopiossa Ässille on vuodelta 2020.

**Keskinäiset Tällä Kaudella:**
Edellinen kohtaaminen päättyi Ässien murskavoittoon 6-0. Pistepörssin kärjessä ovat olleet Leevi Viitala, Roope Talaja, Martin Lefebvre, Aleksi Matinmikko ja Rami Määttä.

**Seuraavat Kotiottelut:**
Ässillä on seuraavaksi kotona ottelut Sportia, TPS:ää, Lukkoa ja SaiPaa vastaan.

Ässät lähtee otteluun hakemaan voittoa ja paluuta voittokantaan ennen maaottelutaukoa.