Skip to content
Home » Valtteri Lipiäinen siirtyy Ässiin

Valtteri Lipiäinen siirtyy Ässiin

Nopea hyökkääjä siirtyy Ässiin kaksivuotisella sopimuksella.

Ässät on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen Valtteri Lipiäisen kanssa. 26-vuotias hyökkääjä siirtyy Ässiin Lappeenrannan SaiPasta, jonka riveissä Lipiäinen pelasi viime kaudella 57 ottelua tehoin 3+20 =23.

– Valtteri Lipiäinen on luisteluvoimainen ja taitava pelaaja.

– Hän on luonut kärsivällisesti omaa uraansa ja olemme tyytyväisiä, että Valtteri saapuu Poriin ottamaan seuraavaa steppiä urallaan, Ässien urheilujohtaja Janne Vuorinen kommentoi.


– Ässät oli hyvä vaihtoehto minulle kehitykseni kannalta.

– Historia on osoittanut, että Ässät voi voittaa kenet tahansa ja täällä on silloin parhaimmillaan menty aina päätyyn asti. Lisäksi Porissa on hieno kannattajakulttuuri ja loistava seisomakatsomo. Innolla odotan kotiotteluita Porissa, Valtteri Lipiäinen kertoi.


Liiga-uransa ennätystehopisteet päättyneellä kaudella iskenyt hyökkääjä odottaa myös tulevaa tammikuuta ja Talviklassikkoa, jolloin Ässät ja Lukko kohtaavat toisensa ainutlaatuisissa ulkoilmaotteluissa.

– Kyllä alkoi heti hymyilyttämään, kun kuulin asiasta. On todella hienoa, että Suomessa järjestetään näitä muuallakin kuin Helsingissä tai Tampereella. Talviklassikosta tulee varmasti todella hieno tapahtuma, Valtteri Lipiäinen tunnelmoi.

kausikortit kaudelle 2024 – 2025

HUOM! KAUSIKORTIT SISÄLTÄVÄT U20 LOPPUOTTELUT!

LUE LISÄÄ KAUSIKORTEISTA TÄSTÄ