Skip to content
Home » Patanuorten jatkoaikasankari jatkaa Ässissä

Patanuorten jatkoaikasankari jatkaa Ässissä

Sunnuntaina käynnistyvissä U20 SM-sarjan loppuotteluissa pelaava Feetu Knihti jatkaa Ässissä kaksivuotisella sopimuksella.

21-vuotias hyökkääjä pelasi Liigassa tällä kaudella 47 ottelua tehoin 3+4 =7. U20 SM-sarjan pudotuspeleissä Knihti on pelannut tähän mennessä 4 ottelua tehoin 5+3 =8.

-Knihti on huippu-urheilija, jolla on kaikki edellytykset ottaa jääkiekkoilijana seuraava steppi tulevien kausien aikana. Olemme iloisia, että hän jatkaa patapaidassa myös tulevina kausina ja on nyt mukana johdattamassa U20 joukkuetta finaaleissa, Ässien urheilujohtaja Janne Vuorinen kommentoi.

– Kävin hyvät keskustelut Ässien seurajohdon kanssa ja teimme hyvän suunnitelman, jota lähdemme toteuttamaan. Täällä on myös hyvät puitteet kasvaa urheilijana ja ihmisenä, Feetu Knihti kommentoi.

U20 SM-SARJAN LOPPUOTTELUT ALKAVAT SUNNUNTAINA

Ässät eteni U20 SM-sarjassa loppuotteluihin ja jatkosopimuksen tehnyt Feetu Knihti on ollut joukkueessa isossa roolissa. Neljään otteluun kahdeksan tehopistettä iskenyt hyökkääjä sinetöi Ässien loppuottelupaikan jatkoaikamaalilla Kouvolassa.

– Jatkoaikamaali oli upea kokemus. Sitä on vaikea kuvailla sanoin. Toivottavasti saamme joukkueena samoja kokemuksia loppuotteluissa.

Loppuottelusarjassa vastaan asettuu TPS ja Suomen mestaruus irtoaa kolmella voitolla.

– Nämä ovat olleet tosi hienoja otteluita ja meillä on upea ryhmä kasassa. Joukkueessa on hyvä henki ja tuntuu siltä, että pystymme ihan mihin tahansa.

– Olemme saaneet kotiyleisöstä valtavasti lisää virtaa ja toivottavasti yleisöä saapuu runsaasti myös loppuotteluihin, Ässien nuori hyökkääjä toivoo.

Tunnelmaa ja jännitystä riittää myös tulevalla Liiga-kaudella. Yksi kauden suurista kohokohdista on tammikuun lopulla pelattava Satakunnan Talviklassikko, jossa Ässät kohtaa Lukon kaksi kertaa ulkojäillä ainutlaatuisissa puitteissa.

– On upea juttu päästä pelaamaan Talviklassikoita. Se on tietynlainen unelmien täyttymys, koska kyseessä on hieno ja ainutlaatuinen tapahtuma. Odotan innolla jo tammikuuta, Knihti kertoo.

U20 SM-SARJAN TOINEN LOPPUOTTELU

Ma 8.4. Ässät – TPS klo 18:00

OSTA LIPUT TÄSTÄ